ΑρχικήReviewsΤο Moto Razr (2022) έρχεται στην Ευρώπη: Πόσο θα κοστίζει;

Το Moto Razr (2022) έρχεται στην Ευρώπη: Πόσο θα κοστίζει;

Το νέο κινητό τηλέφωνο της Motorola, το Moto Razr (2022), έρχεται στην Ευρώπη. Το νέο Moto Razr είχε μία ευκαιρία να ανταγωνιστεί το δημοφιλές Galaxy Z Flip 4 της Samsung, και αυτό μέσω μιας ανταγωνιστικής τιμής. Δυστυχώς όμως για τους οπαδούς της Motorola, το νέο Razr φαίνεται πως θα κοστίζει περισσότερα από το Galaxy Z Flip 4.

Δείτε επίσης: Moto G72: Δείτε το επόμενο τηλέφωνο mid-range της Motorola

Το Moto Razr (2022) φέρεται να κυκλοφορεί στην Ευρώπη με τιμή υψηλότερη από 1.200 €, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πιο ακριβό από το Galaxy Z Flip 4 του οποίου η τιμή ξεκινά από 1.099 €.

Υψηλότερη τιμή για χειρότερη εμπειρία χρήστη

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 10 hours ago

Το τηλέφωνο δεν μοιάζει σε τίποτα με το πρώτο αναδιπλούμενο μοντέλο Razr που κυκλοφόρησε το 2019 και σίγουρα δεν μοιάζει με το αρχικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο Razr V3 που λάνσαρε η εταιρεία πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Moto Razr (2022) έχει κάμερες υψηλότερης ανάλυσης από το Galaxy Z Flip 4. Το τηλέφωνο στερείται αντοχής στο νερό, δεν έχει πλαίσιο αλουμινίου θωράκισης ή UTG (Ultra-Thin Glass) και δεν υπάρχουν λειτουργίες λογισμικού Flex Mode για τη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων του παράγοντα αναστροφής. Δεν μπορεί να πλησιάσει το Galaxy Z Flip 4 όσον αφορά την ανθεκτικότητα και το τηλέφωνο τρέχει το MYUI 4.0 αντί για το One UI 4.1.1.

Moto Razr

Έτσι, το Razr (2022) δεν μπορεί πραγματικά να ξεπεράσει το Galaxy Z Flip 4 όσον αφορά τις δυνατότητες και τη συνολική εμπειρία χρήστη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες, η συσκευή έρχεται στην Ευρώπη σε υψηλότερη τιμή από τη λύση της Samsung.

Η συσκευή της Motorola δεν λανσάρεται με καλούς οιωνούς και είναι λίγο κρίμα, λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ του brand που είχε το «Razr» και το γεγονός ότι η Samsung δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει έναν άξιο ανταγωνιστή στην αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS