ΑρχικήgamingModern Warfare II: Θα απαιτεί έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για να παίξετε

Modern Warfare II: Θα απαιτεί έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για να παίξετε

Οι παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Call of Duty: Modern Warfare II που κυκλοφορεί αυτό το μήνα θα πρέπει να συνδέσουν έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου στον λογαριασμό τους στο Battle.net.

Δείτε επίσης: Η BMW το 2023 θα προσφέρει στα οχήματα της casual gaming

Modern Warfare II

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με μια πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα Υποστήριξης της Blizzard που περιλαμβάνει το παιχνίδι σε μια λίστα τίτλων που απαιτούν έναν συνδεδεμένο αριθμό τηλεφώνου. Οι σελίδες προπώλησης Steam και Battle.net για το παιχνίδι σημειώνουν επίσης ότι “ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου πρέπει να είναι συνδεδεμένος με τον… λογαριασμό σας για να παίξετε το Modern Warfare II”. Οι αρχειοθετημένες εκδόσεις αυτής της σελίδας Battle.net υποδηλώνουν ότι η απαίτηση έχει καταγραφεί τουλάχιστον από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Η Google ανακοινώνει Chromebook cloud gaming laptops

Αιτιολογώντας την απαίτηση για τηλεφωνικό αριθμό, η σελίδα υποστήριξης της Blizzard σημειώνει ότι “ο περιορισμός του αριθμού των δωρεάν λογαριασμών που μπορεί να δημιουργήσει ένα άτομο βοηθά τους παίκτες να λογοδοτούν για τις πράξεις τους και με τη σειρά τους μειώνει την τοξικότητα και την εξαπάτηση και εξασφαλίζει μια θετική εμπειρία κοινότητας για όλους τους παίκτες.”

Αλλά αυτή είναι μια δικαιολογία που δεν φαίνεται να ισχύει άμεσα για το Modern Warfare II, ένα παιχνίδι που απαιτεί αγορά 70$ για να παίξει. Οπότε, οι μπλοκαρισμένοι διαδικτυακοί παίκτες θα πρέπει να αγοράσουν ένα εντελώς νέο αντίγραφο του παιχνιδιού για να συνεχίσουν να παίζουν σε έναν νέο λογαριασμό.

Δείτε επίσης: PlayStation VR2 headset: Αισιόδοξη η Sony – Σχεδιάζει μεγάλη παραγωγή

Παραδόξως, το επερχόμενο, δωρεάν παιχνίδι Warzone 2.0 της Activision δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των παιχνιδιών που θα απαιτούν έναν συνδεδεμένο αριθμό τηλεφώνου στους λογαριασμούς των παικτών. Η Activision κυκλοφόρησε την επαλήθευση SMS για free-to-play παίκτες του original Warzone τον Μάιο του 2020 ως «ένα ακόμη βήμα για την παροχή ενός επιπλέον επιπέδου ασφάλειας για τους παίκτες».

Πηγή πληροφοριών: arstechnica.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS