ΑρχικήinetΗ Xiaomi θα κλείσει την υπηρεσία cloud photo backup της

Η Xiaomi θα κλείσει την υπηρεσία cloud photo backup της

Το Google Photos είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών και των βίντεο που τραβάτε από το Android τηλέφωνό σας. Αλλά δεν είναι η μόνη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πολυμέσων εκεί έξω. Το OneDrive, το Dropbox και άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud επιτρέπουν και την εισαγωγή των φωτογραφιών και των βίντεό σας στο cloud. Πολλοί κατασκευαστές smartphone Android συνδυάζουν και την εσωτερική τους υπηρεσία αποθήκευσης cloud με τις συσκευές τους. Η Xiaomi παρέχει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Xiaomi Cloud για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επαφών, μηνυμάτων, ρυθμίσεων συσκευής, φωτογραφιών και βίντεο. Αλλά η κινεζική εταιρεία θα μπορούσε σύντομα να τερματίσει τη λειτουργία Gallery Sync.

xiaomi cloud

Δείτε επίσης: Η Xiaomi το 2024 θα κυκλοφορήσει το self-driving αυτοκίνητο της

Ο Kacper Skrzypek, ένα δημοφιλές όνομα στην κοινότητα του MIUI, βρήκε μια επερχόμενη ανακοίνωση από τη Xiaomi προς τους πελάτες της στο cloud που τους ενημερώνει για το κλείσιμο του Gallery Sync αργότερα μέσα στην χρονιά. Για να διευκολύνει τη μετάβαση για τους πελάτες της, η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone θα συνεργαστεί με την υπηρεσία Google Photos και θα παρέχει έναν τρόπο για τη μετεγκατάσταση του περιεχομένου πολυμέσων που έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στο τελευταίο. Και αν δεν χρησιμοποιείτε το Google Photos, θα υπάρχει και μια επιλογή λήψης του περιεχομένου στην Xiaomi συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Άλλες λειτουργίες του Xiaomi Cloud δεν θα επηρεαστούν από αυτόν τον τερματισμό.

Εάν πληρώνατε για πρόσθετο χώρο αποθήκευσης στο cloud στο Xiaomi Cloud, η εταιρεία σχεδιάζει να σταματήσει να σας χρεώνει αργότερα μέσα στην χρονιά και θα εκδώσει πλήρη επιστροφή χρημάτων αμέσως μετά.

Δείτε επίσης: Τα Xiaomi 12T και 12T Pro θα κυκλοφορήσουν σύντομα;

Το μήνυμα από τη Xiaomi έχει ημερομηνίες placeholder, υποδεικνύοντας ότι το χρονοδιάγραμμα τερματισμού της λειτουργίας δεν έχει οριστικοποιηθεί πλήρως. Αλλά επιβεβαιώνει ότι ο τερματισμός λειτουργίας του Gallery Sync θα συμβεί αργότερα μέσα στην χρονιά. Και κάποια στιγμή το 2023, όλες οι φωτογραφίες σας για τις οποίες έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας στην υπηρεσία cloud της Xiaomi θα διαγραφούν και δεν θα μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τις φωτογραφίες σας.

Δείτε επίσης: Το νέο Xiaomi 12S Ultra θα πάει τη φωτογραφία με smartphone σε άλλο επίπεδο

Η Xiaomi φαίνεται ότι σκοπεύει να κλείσει το Gallery Sync σε φάσεις σε διάφορες περιοχές χωρισμένες σε τρεις ομάδες. Ομοίως, το εργαλείο Google Photos και τα δεδομένα cloud θα διαγραφούν σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες για τις ομάδες το 2023. Προφανώς, η Xiaomi θα τερματίσει το Gallery Sync μόνο σε χώρες εκτός Κίνας, υπονοώντας ότι ενδέχεται να καταργεί τη λειτουργία λόγω χαμηλής απορρόφησης από τους χρήστες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS