ΑρχικήinetAirPods Pro 2: Οι χρήστες έχουν προβλήματα audio drift και sync

AirPods Pro 2: Οι χρήστες έχουν προβλήματα audio drift και sync

Αν και τα AirPods Pro 2 από την στιγμή που κυκλοφόρησαν – τον περασμένο μήνα – έχουν επαινεθεί ευρέως, φαίνεται πως διαθέτουν μερικά πρώιμα σφάλματα. Πολλοί χρήστες του AirPods Pro 2 καταφεύγουν τώρα στο Reddit και σε άλλα διαδικτυακά φόρουμ για να παραπονεθούν για ένα ενοχλητικό πρόβλημα audio drifting, το οποίο εμφανίζεται ακόμη και όταν οι λειτουργίες της Apple, όπως το Spatial Audio και το dynamic head tracking είναι απενεργοποιημένα.

Δείτε επίσης: Η Apple συζητά για την προβολή διαφημίσεων σε Apple TV+ shows

AirPods Pro 2

Το audio drifting είναι ένα πρόβλημα με τα ακουστικά όπου ο ήχος μετατοπίζεται μεταξύ κάθε πλευράς των δύο ακουστικών. Ο ήχος θα μετακινείται εμπρός και πίσω μεταξύ των ακουστικών και μπορεί και να μην συγχρονίζεται με τα βίντεο. Σε αυτό το σενάριο, ο ήχος δεν θα ταιριάζει με το στόμα αυτού που μιλάει σε αυτό το βίντεο.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το update watchOS 9.0.2 για Apple Watch

Ειδικά για το AirPods Pro 2, οι χρήστες που επηρεάζονται λένε ότι αντιμετωπίζουν έναν συνδυασμό audio drifting και shifting, καθώς και τα επίπεδα έντασης που αυξάνονται ή μειώνονται τυχαία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί οι χρήστες λένε ότι έχουν απενεργοποιήσει τη λειτουργία Spatial Audio και dynamic head tracking της Apple. Το Spatial Audio με dynamic head tracking έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί το κεφάλι σας καθώς το μετακινείτε, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι ο ήχος της μουσικής ή του βίντεο είναι πάντα στο κέντρο και “έρχεται από παντού”.

Δείτε επίσης: Οι νέες συσκευές της Apple που ενδέχεται να δούμε τον Οκτώβριο

Η Apple μέχρι στιγμής δεν έχει αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα audio driving που επηρεάζει τους χρήστες του AirPods Pro 2 και δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για ελάττωμα software ή hardware. Επίσης, δεν φαίνεται να είναι ένα πάρα πολύ διαδεδομένο ζήτημα. Ιδανικά η Apple θα πρέπει να το διορθώσει σύντομα με ένα firmware update AirPods.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS