ΑρχικήinetTaco Bell: Φέρνει ταχυφορτιστές για να φορτίζετε το EV σας όσο τρώτε

Taco Bell: Φέρνει ταχυφορτιστές για να φορτίζετε το EV σας όσο τρώτε

Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια γρήγορου φαγητού, το Taco Bell, αναζητά πάντα νέους τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών του, παρουσιάζοντας ακαταμάχητα μενού, όπως τις πατάτες νάτσο. Η πιο πρόσφατη ιδέα της Taco Bell ωστόσο αφορά στους οδηγούς, καθώς επιδιώκει να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο πληθυσμό των οδηγών EV με σταθμούς υπερταχείας φόρτισης στα καταστήματά της, ώστε να μπορούν “να λάβουν τόσο μια φόρτιση EV όσο και ένα chalupa, όλα σε μια στάση“.

Δείτε επίσης: Το πρωτότυπο Chevy Silverado EV εμφανίστηκε σε σταθμό της EA

Taco Bell

Ο πρώτος σταθμός γρήγορης φόρτισης EV Taco Bell άνοιξε το πρωί της Τρίτης, καθώς η αλυσίδα εστιατορίων θέλει να εδραιώσει τη θέση της σε μια νέα εποχή οδήγησης.

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων ξεπερνούν τις αντίστοιχες του φυσικού αερίου και δεν είναι καν κοντά. Πάνω από 200.000 EV πωλήθηκαν στις ΗΠΑ το περασμένο τρίμηνο, ένας αριθμός ρεκόρ καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες κλιμακώνουν την παραγωγή τους για να καλύψουν τη συντριπτική ζήτηση.

Μια μελέτη Consumer Reports, διαπιστώνει ότι πάνω από το 70% των Αμερικανών εκφράζουν κάποιο ενδιαφέρον ώστε τα ηλεκτρικά οχήματα να είναι τα επόμενα αυτοκίνητά τους. Με νέες επιλογές διαθέσιμες σε σχεδόν όλα τα τμήματα, οι Αμερικανοί μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά με ρυθμό ρεκόρ.

Εν τω μεταξύ, η πλειοψηφία των πρόθυμων αγοραστών EV είναι νεότεροι ενήλικες που ζουν σε αστικές περιοχές, ακριβώς στην αγορά που στοχεύει η Taco Bell. Η αλυσίδα γρήγορου φαγητού στοχεύει καταναλωτές μεταξύ 18-34 ετών, ενώ οι ενήλικες στις ΗΠΑ ηλικίας 18-29 ετών είναι η πιο πιθανή ομάδα να αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ποσοστό 55%.

Δείτε ακόμα: Chevy Bolt EV: Κάνει ρεκόρ πωλήσεων και η GM θέλει να αυξήσει την παραγωγή

Η Taco Bell παρουσιάζει τον πρώτο της γρήγορο φορτιστή για ηλεκτρικά οχήματα στην Καλιφόρνια, αφού η πολιτεία απαγόρευσε τις πωλήσεις αυτοκινήτων με φυσικό αέριο έως το 2035 για να επιταχύνει τη στροφή προς τη μεταφορά με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ταχυφορτιστές

Ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες franchisee της Taco Bell, η Diversified Energy Group, συνεργάζεται με την εταιρεία ταχείας φόρτισης και λογισμικού EV, ChargeNet, για να επιτρέψει στους πελάτες της να φορτίζουν ενώ τρώνε.

Η Taco Bell θα χρησιμοποιήσει γρήγορους φορτιστές Tritium που θα χρησιμοποιούν το λογισμικό της ChargeNet, για να ενσωματώσει λύσεις ηλιακής ενέργειας και αποθήκευσης ενέργειας. Η ChargeNet λέει ότι οι σταθμοί της είναι συμβατοί με όλους τους τύπους υποδοχών EV και κατά μέσο όρο, μια φόρτιση 100 μιλίων σε 20 λεπτά θα κοστίσει περίπου 20 $.

Η χρήση ηλιακών λύσεων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, σύμφωνα με την ChargeNet, μπορεί να μειώσει το κόστος χρήσης των εστιατορίων, ενώ αυξάνει τις επιλογές ανανεώσιμης ενέργειας.

Δείτε επίσης: Τεχνολογία της NASA φορτίζει ηλεκτρικά οχήματα σε πέντε λεπτά!

Η Taco Bell άνοιξε τους πρώτους έξι σταθμούς φόρτισης EV στην τοποθεσία 465 El Camino Real, καθώς θέλει να προσθέσει στο δίκτυό της έως και 120 επιπλέον τοποθεσίες σε όλη την Καλιφόρνια. Ο SG Ellison, πρόεδρος του Diversified Restaurant Group, δηλώνει:

Αναζητούμε πάντα ευκαιρίες για να φέρουμε καινοτόμες και βιώσιμες ιδέες στην αγορά, ειδικά εκείνες που δημιουργούν είναι «win-win» για τους πελάτες μας, την κοινότητα και την επιχείρησή μας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS