ΑρχικήinetYouTube Premium: Αυξάνεται η συνδρομή στο οικογενειακό πρόγραμμα

YouTube Premium: Αυξάνεται η συνδρομή στο οικογενειακό πρόγραμμα

Αν έχετε οικογενειακό πρόγραμμα YouTube Premium, ελέγξτε το email σας, επειδή η Google ενημερώνει τους χρήστες ότι το μηνιαίο κόστος τον επόμενο μήνα θα αυξηθεί κατά 5 δολάρια.

Δείτε επίσης: Το YouTube τερματίζει το πείραμα που απαιτούσε συνδρομή Premium για αναπαραγωγή βίντεο σε 4K

Οι περισσότεροι χρήστες θα πληρώνουν 22,99 δολάρια το μήνα για το YouTube Premium από το Νοέμβριο, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις. Σύμφωνα με την κύρια ανακοίνωση, η αύξηση της τιμής ξεκινά από τον επόμενο κύκλο χρέωσης στις ή μετά τις 21 Νοεμβρίου- ωστόσο, ορισμένοι παλαιότεροι συνδρομητές δεν θα δουν τον λογαριασμό τους να αυξάνεται για μερικούς μήνες. Ένας υπάλληλος του Engadget πληροφορήθηκε ότι η τιμή του δεν θα αυξηθεί μέχρι τον Απρίλιο, επειδή είναι “μακροχρόνιο και πολύτιμο μέλος”.

Δείτε επίσης: handle: Νέος τρόπος αναγνώρισης του καναλιού σας στο YouTube

YouTube Premium

Δείτε επίσης: Το YouTube Shorts αποκτά την δυνατότητα φωνητικής αφήγησης

Ο νέος τιμοκατάλογος είναι λιγότερο επωφελής για τις μικρές ομάδες. Το οικογενειακό πακέτο, το οποίο κόστιζε 17,99 δολάρια το μήνα, προσέφερε σημαντική έκπτωση στους χρήστες που χρειάζονται δύο ατομικούς λογαριασμούς. Οι τιμές για τους ατομικούς λογαριασμούς και τους μαθητές παραμένουν οι ίδιες: 11,99 δολάρια το μήνα και 6,99 δολάρια αντίστοιχα. Ωστόσο, με το Premium, οι χρήστες θα εξακολουθούν να μπορούν να αποκτήσουν μια εμπειρία YouTube χωρίς διαφημίσεις, να κατεβάζουν βίντεο για εκτός σύνδεσης παρακολούθηση, να έχουν πρόσβαση στο YouTube Music χωρίς να διακόπτεται από διαφημίσεις, καθώς και να συνεχίζουν την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο στο παρασκήνιο ακόμη και όταν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι απενεργοποιημένη.

Πρόσφατα, και άλλες εταιρείες ανακοίνωσαν τις δικές τους αυξήσεις τιμών. Για παράδειγμα, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες η Apple αύξησε τις τιμές για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του App Store, προκειμένου να αντισταθμίσει τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις έναντι του δολαρίου καθώς και τα αυξανόμενα ποσοστά πληθωρισμού παγκοσμίως. Δεδομένου αυτού, είναι πολύ πιθανό η πρόσφατη αύξηση της τιμολόγησης του YouTube για τα επί πληρωμή οικογενειακά πακέτα του να οφείλεται σε παρόμοιους λόγους.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS