ΑρχικήinetTwitter: Πληρώστε $20 / μήνα για να διατηρήσετε το Verified badge

Twitter: Πληρώστε $20 / μήνα για να διατηρήσετε το Verified badge

Twitter Verified badge

Πριν λίγες ημέρες ο Elon Musk έγινε επίσημα ο ιδιοκτήτης του Twitter και φαίνεται πως ανέλαβε γρήγορα δράση κατά του CEO Parag Agrawal, του οικονομικού διευθυντή Ned Segal και της επικεφαλής του νομικού τμήματος Vijaya Gadde, απαλλάσσοντάς τους από τις θέσεις τους. Φαίνεται, όμως, πως ο Elon Musk έχει διάθεση για πολλές αλλαγές ακόμα, αφού λέγεται ότι θέλει να κάνει τους χρήστες να πληρώνουν περίπου $ 20 για το μπλε σήμα επαλήθευσης στο Twitter (Verified badge).

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk μπήκε στα γραφεία του Τwitter με έναν νιπτήρα στα χέρια

Ο Casey Newton του Platformer ήταν ο πρώτος που ανέφερε ότι ο Elon Musk σχεδιάζει να κάνει το Verified feature του Twitter διαθέσιμo μόνο για όσους εγγράφονται στην premium συνδρομή του, Twitter Blue. Η συνδρομή Twitter Blue κυκλοφόρησε ευρέως πριν από σχεδόν ένα χρόνο για προβολή άρθρων χωρίς διαφημίσεις από ορισμένους εκδότες και για κάποιες άλλες τροποποιήσεις στην εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Τwitter: Συνεχίζει τις αλλαγές – Νέα εμφάνιση στα εικονίδια

Αν αυτή η αλλαγή περάσει, πολλοί χρήστες που έχουν σήμερα το Verified badge, θα πρέπει να πληρώσουν για να το διατηρήσουν. Λέγεται ότι το Twitter θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του Twitter Blue στα 19,99 δολάρια το μήνα.

Μόλις τεθεί σε ισχύ το νέο σχέδιο, οι χρήστες με επαληθευμένους λογαριασμούς θα μπορούν να διατηρήσουν το badge για 90 ημέρες χωρίς να πληρώσουν για την αναβαθμισμένη υπηρεσία. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, θα αφαιρεθεί το Verified badge από το Twitter account τους.

Δείτε επίσης: Τwitter: Δοκιμάζει έναν τρόπο περιορισμού των mentions

Twitter Elon Musk

Οι υπάλληλοι που εργάζονται για τη μετάβαση εντός της εταιρείας κλήθηκαν να έχουν έτοιμο το νέο σύστημα μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα μπορούσαν να απολυθούν. Ο Elon Musk βρίσκεται μισή εβδομάδα στο Twitter και έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές. Προφανώς είναι πράγματα που είχε σκεφτεί πολύ καιρό πριν, αφού οι συζητήσεις για την εξαγορά του Twitter είχαν ξεκινήσει σχεδόν στις αρχές του έτους.

Μάλιστα, ο Musk είχε πει ξεκάθαρα ότι ήθελε να ανανεώσει τον τρόπο με τον οποίο το Twitter επαληθεύει λογαριασμούς και χειρίζεται τα bots. Την Κυριακή, έγραψε στο Τwitter: “Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή“.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS