ΑρχικήHow ToWhatsApp Call Link: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σε Android και iOS;

WhatsApp Call Link: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σε Android και iOS;

Στην αγορά της Ινδίας και σε άλλες αγορές, το WhatsApp έχει μονοπώλιο. Η υπηρεσία που ανήκει στη Meta όχι μόνο αντικατέστησε σε μεγάλο βαθμό τα SMS, αλλά εξελίχθηκε και στην προτιμώμενη μορφή επικοινωνίας για τους ανθρώπους σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Για την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, το WhatsApp συνεχίζει να παρουσιάζει νέα χαρακτηριστικά, όπως το “Call Link”.

WhatsApp Call Link

Η λειτουργία WhatsApp Call Link επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα σύνδεσμο (call link) για μια φωνητική ή βίντεο κλήση. Αυτό το σύνδεσμο τον μοιράζονται με τις επαφές τους. Όταν κάποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο, θα προστεθεί στην κλήση.

Δείτε επίσης: WhatsApp, Signal και Threema ευάλωτα στο απόρρητο των location data

Είστε ελεύθεροι να μοιραστείτε τον σύνδεσμο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της επιλογής σας – μπορείτε να στείλετε email σε κάποιον ή να του στείλετε DM στο Twitter, για παράδειγμα.

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Call Link τόσο σε τηλέφωνα Android όσο και σε iOS:

  1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στην καρτέλα “Calls“.
  2. Τώρα, απλά πατήστε στο “Create Call Link“.
  3. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φωνητικής κλήσης ή βίντεο κλήσης.
  4. Για να μοιραστείτε το WhatsApp Call Link, πατήστε στο Share Link. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
  5. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο για να τον μοιραστείτε όπου θέλετε.

Κάθε WhatsApp Call Link είναι ενεργό για 90 ημέρες από την ημερομηνία δημιουργίας του και μπορείτε να αποκλείσετε τυχόν ανεπιθύμητες επαφές μπλοκάροντάς τες.

Δείτε επίσης: Mark Zuckerberg: Το WhatsApp είναι πιο ασφαλές από το iMessage της Apple

Λίγα λόγια για το WhatsApp

Το WhatsApp είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να επιβαρύνονται με χρεώσεις SMS από τους παρόχους τηλεφωνίας. Το WhatsApp ξεκίνησε το 2009 από δύο πρώην υπαλλήλους της Yahoo!, τον Jan Koum και τον Brian Acton. Η υπηρεσία ανήκει τώρα στην Meta, στην οποία ανήκουν επίσης το Facebook και το Instagram. 

Δείτε επίσης: Ανεπίσημο WhatsΑpp app κλέβει λογαριασμούς χρηστών

Για να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή στην κινητή σας συσκευή. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Αφού καταχωρήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε επαφές. Μόλις προστεθούν οι επαφές σας, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να συνομιλείτε μαζί τους. Οι συνομιλίες στο WhatsApp είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο (end-to-end encryption) πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ο αποστολέας και ο παραλήπτης μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω της εφαρμογής.

Το WhatsApp προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες, όπως έχει κάνει τώρα με το “Call Link”.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS