ΑρχικήinetΤο Google Street View ενδέχεται να διακοπεί το 2023

Το Google Street View ενδέχεται να διακοπεί το 2023

Η Google έχει ιστορικό στο να βάζει έργα σε δεύτερη μοίρα ή ακόμη χειρότερα, να τα εγκαταλείπει εντελώς. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για αυτή την εταιρεία που υπάρχει ολόκληρος ιστότοπος αφιερωμένος σε αυτό. Και τώρα υπάρχει πιθανότητα η ειδική εφαρμογή Street View να μην υπάρχει πια το 2023, όπως αποκαλύφθηκε σε μια πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού.

Δείτε επίσης: Google: Οριστικό τέλος για το Google Hangouts

Τα δεδομένα βρέθηκαν στην ενημέρωση της εφαρμογής Street View, έκδοση 2.0.0.484371618, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Η προειδοποίηση που ανακαλύφθηκε πρόσφατα αναφέρει ότι η εφαρμογή Street View θα καταργηθεί στις 21 Μαρτίου 2023. Η προειδοποίηση λέει στους χρήστες να μεταβούν στην εφαρμογή Street View Studio για υπολογιστές για να δημοσιεύσουν μελλοντικά βίντεο 360 μοιρών. Επιπλέον, τα αποκαλυφθέντα στοιχεία προειδοποιούν ότι το Photo Paths θα εξαφανιστεί επίσης. Η λειτουργία αυτή επέτρεπε στους χρήστες να συνεισφέρουν φωτογραφίες λιγότερο γνωστών περιοχών. Και δυστυχώς αυτή η λειτουργία μάλλον δεν θα αντικατασταθεί.

Το Μάιο του 2007, η Google εισήγαγε μια νέα επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται Street View. Αυτή η τεχνολογία επέτρεπε στους χρήστες να βλέπουν πανοραμικές απόψεις δρόμων σε όλο τον κόσμο μέσω της χρήσης των Χαρτών Google. Το Street View καθίσταται εφικτό χάρη σε έναν στόλο ειδικά εξοπλισμένων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν και καταγράφουν εικόνες από δρόμους και κτίρια. Αυτές οι εικόνες στη συνέχεια συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια άποψη 360 μοιρών της περιοχής.

Δείτε ακόμα: Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Mode του Google Drive

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Street View ανοίγοντας το Google Maps και πληκτρολογώντας μια διεύθυνση ή τοποθεσία. Μόλις βρεθεί η επιθυμητή τοποθεσία, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο εικονίδιο “Street View” για να δουν την πανοραμική εικόνα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα βέλη στο πληκτρολόγιό τους για να μετακινηθούν μέσα στην εικόνα και να εξερευνήσουν την περιοχή.

Φυσικά η διαπίστωση της διακοπής της εφαρμογής, έγινε αναλύοντας μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής, αλλά να θυμάστε ότι τα πράγματα μπορούν πάντα να αλλάξουν.

Δείτε επίσης: 4 τρόποι για να κάνετε την αναζήτηση Google πιο αποτελεσματική

Ωστόσο, αν αυτό αληθεύει, η απόσυρση του Street View θα είναι ένα θλιβερό τέλος για μια κατά τα άλλα εξαιρετική εφαρμογή. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό επειδή η Google γιόρτασε μόλις πρόσφατα την επέτειο των 15 ετών της εφαρμογής. Η λειτουργία αυτή ευτυχώς θα συνεχιστεί με κάποια ιδιότητα στους Χάρτες Google και με τα νέα εργαλεία μπορούμε να εξερευνήσουμε περισσότερο από ποτέ τον κόσμο – ακόμη και μέρη που κάποτε ήταν απρόσιτα. Πριν εξαφανιστεί για πάντα αυτή η εφαρμογή, μπορείτε να την κατεβάσετε και να τη δοκιμάσετε αν σας ενδιαφέρει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS