ΑρχικήUpdatesΟ Task Manager των Windows 11 θα αποκτήσει μια γραμμή αναζήτησης

Ο Task Manager των Windows 11 θα αποκτήσει μια γραμμή αναζήτησης

Ο Task Manager θα αποκτήσει μια γραμμή αναζήτησης σε μια επερχόμενη ενημέρωση των Windows 11, οπότε η εύρεση της εφαρμογής που επιβραδύνει τον υπολογιστή σας θα είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Δείτε επίσης: Η Google μειώνει τον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζουν το Android Auto

task manager

Δείτε επίσης: Google: Οριστικό τέλος για το Google Hangouts

Σύμφωνα με το Windows Latest, αυτή τη στιγμή αυτή είναι μια κρυφή δυνατότητα στις εκδόσεις Insider, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε λειτουργίες που μπορεί να εμφανιστούν ή να μην εμφανίζονται σε μια μελλοντική ενημέρωση για όλους.

Πολλοί άνθρωποι ζητούν εδώ και πολύ καιρό μια γραμμή αναζήτησης στον Task Manager.

Αυτό είναι άλλη μια άλλη απόδειξη πώς η Microsoft εξετάζει τις μικρότερες λεπτομέρειες στις υπάρχουσες εφαρμογές της για να μειώσει τις απογοητεύσεις που είχαμε πολλοί από εμάς στα Windows τις τελευταίες δεκαετίες.

Αν έχετε προβλήματα με τα Windows, ο Task Manager είναι συνήθως η καλύτερη θεραπεία. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, πατήστε CTRL + ALT + DELETE ή κάντε δεξί κλικ στο Taskbar. Με αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση των πόρων του συστήματός σας και να διακόπτετε τυχόν εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται.

Δείτε επίσης: Η Amazon Music δίνει στα μέλη του Prime πρόσβαση σε 100 εκατ. τραγούδια χωρίς διαφημίσεις

Μετά την άφιξη αυτής της ενημέρωσης, πιθανώς θα αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνατε χωρίς αυτήν, επειδή είναι τόσο χρήσιμη. Και ποιος ξέρει το Task Manager μπορεί να λάβει ακόμη περισσότερες ενημερώσεις με νέες δυνατότητες στη συνέχεια.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS