ΑρχικήinetΤο Gmail αποκτά λειτουργία "package tracking"

Το Gmail αποκτά λειτουργία “package tracking”

Η Google αναβαθμίζει την εφαρμογή Gmail για να συμπεριλάβει το package tracking, ώστε να μπορείτε εύκολα να μάθετε αν το πακέτο σας θα φτάσει εγκαίρως για τις διακοπές των χριστουγέννων ή όχι. Εάν ένα email που λαμβάνετε περιέχει έναν υποστηριζόμενο αριθμό παρακολούθησης, θα βλέπετε την κατάσταση αποστολής ακριβώς στην κορυφή του μηνύματος. Με αυτόν τον τρόπο, αν το αντικείμενο σας φτάσει αύριο, δεν θα χρειαστεί να μπείτε στον κόπο να αναζητήσετε μόνοι σας τις πληροφορίες παράδοσής του.

Δείτε επίσης: Gmail: Πώς να αρχειοθετήσετε ή να διαγράψετε αυτόματα παλιά emails;

Gmail
Το Gmail αποκτά λειτουργία “package tracking”

Το χαρακτηριστικό package tracking θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τις “επόμενες εβδομάδες” και θα υποστηρίζει τους περισσότερους μεγάλους παρόχους ναυτιλιακών υπηρεσιών. Είναι αυστηρά προαιρετικό, επομένως η Google δεν θα αναζητήσει τους αριθμούς παρακολούθησης εκτός και αν το θέλετε. Επιπλέον, το Gmail θα παρακολουθεί για καθυστερήσεις και θα παρουσιάζει το email της παραγγελίας με μια ετικέτα που υποδεικνύει το πρόβλημα. Θα μπορούσατε να μάθετε για ένα setback στην παράδοση πριν λάβετε μια επίσημη ειδοποίηση.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Gmail package tracking

Δείτε επίσης: Πώς να αποκρύψετε την πλευρική γραμμή Google Meet και Chat στο Gmail

Η Google κυκλοφορεί αυτή τη νέα ενημερωμένη έκδοση εγκαίρως για τις γιορτινές αγορές, ώστε το Gmail να γίνει η εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα πακέτα. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παραμείνετε εντός του οικοσυστήματος της Google, αλλά θα είναι επίσης πραγματικά χρήσιμο – ειδικά όταν ψωνίζετε από μικρότερα καταστήματα που δεν έχουν τις δικές τους εφαρμογές.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ενημέρωση για όσους κάνουν πολλές ηλεκτρονικές αγορές. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε στα emails για να βρείτε τον αριθμό παρακολούθησης – το email θα τα κάνει όλα για εσάς. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η λειτουργία είναι εντελώς δωρεάν – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Gmail.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS