ΑρχικήinetΤο Twitter θέλει να φέρει πίσω κάποιους απολυμένους υπαλλήλους

Το Twitter θέλει να φέρει πίσω κάποιους απολυμένους υπαλλήλους

Ο Elon Musk θέλει να επιστρέψουν μερικοί από τους απολυμένους υπαλλήλους του Twitter.

Twitter Elon Musk

Λίγες μόλις ημέρες μετά την απόλυση των μισών υπαλλήλων του, το Twitter ζητά τώρα από κάποιους από τους απολυμένους να επιστρέψουν, σύμφωνα με το Bloomberg. Επικαλούμενο πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας, το πρακτορείο αναφέρει ότι η διοίκηση έχει συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι υπάλληλοι διώχθηκαν κατά λάθος και ότι η εμπειρία και οι δεξιότητες κάποιων είναι απαραίτητες για τη δημιουργία των χαρακτηριστικών που θέλει να φέρει ο Elon Musk στο Twitter.

Δείτε επίσης: Το Twitter μπορεί να καταργήσει δύο λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για δημιουργούς

Ο Casey Newton του Platformer ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε στην πιθανή νέα εξέλιξη του Twitter, κοινοποιώντας μηνύματα από ένα από τα εσωτερικά κανάλια Slack. Ένα μήνυμα υποδηλώνει ότι η εταιρεία αναζητά προγραμματιστές Android και iOS.

Δείτε επίσης: Celebrities εγκαταλείπουν το Τwitter λόγω Elon Musk

Twitter απολυμένους υπαλλήλους
Το Twitter θέλει να φέρει πίσω κάποιους απολυμένους υπαλλήλους

Η απόφαση να επιστρέψουν ορισμένοι υπάλληλοι έρχεται να συμπληρώσει το μικρό χάος που επικρατεί στο Twitter από τη στιγμή που έγινε ιδιοκτήτης ο Elon Musk. Η εταιρεία ξεκίνησε την Παρασκευή με την απόλυση περίπου 3.800 υπαλλήλων από διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν υπεύθυνοι για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών προσβασιμότητας. Πολλοί υπάλληλοι του Twitter είπαν ότι έμαθαν για την απόλυσή τους αφού είχαν ήδη αποκοπεί από την πρόσβαση σε συστήματα σε ολόκληρη την εταιρεία. Το Twitter αντιμετωπίζει ήδη μήνυση για τις περικοπές θέσεων εργασίας. Σε μια ομαδική αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι το Twitter παραβίασε την ομοσπονδιακή νομοθεσία και τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, αφού δεν ειδοποίησε εγκαίρως για τις μαζικές απολύσεις.

Δείτε επίσης: Υπάλληλος του Τwitter κοιμάται στο πάτωμα του γραφείου λόγω των απαιτήσεων του Elon Musk

Το Σάββατο, η εταιρεία ξεκίνησε για λίγο την εφαρμογή του νέου συστήματος επαλήθευσης επί πληρωμή, προτού αποφασίσει την Κυριακή να καθυστερήσει την κυκλοφορία του εν λόγω χαρακτηριστικού μέχρι να ολοκληρωθούν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk προσπαθεί να βρει τρόπους να μειώσει το κόστος και να δημιουργήσει νέες ροές εσόδων για την εταιρεία. Γι’ αυτό το λόγο, προχώρησε σε απολύσεις και ανέφερε ότι η τιμή του Twitter Blue θα αυξηθεί.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS