ΑρχικήinetΗ McDonald's δημιούργησε την απόλυτη καρέκλα gaming που δεν λερώνει

Η McDonald’s δημιούργησε την απόλυτη καρέκλα gaming που δεν λερώνει

Για χρόνια, οι παίκτες έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για τα αλμυρά σνακ που εξαφανίζονται στις ρωγμές των επίπλων τους, ενώ παίζουν τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια. Η McDonald’s, η μάρκα που μας έφερε καινοτομίες όπως τα McStuffins, έχει πάει το fast food merch σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με την ολοκαίνουργια καρέκλα Gaming McCrispy Ultimate.

Δείτε επίσης: Πελάτης χρησιμοποίησε το McDonald’s AI για παραγγελία σε drive-thru: Δεν πήγε καλά

McDonald's

Τα McDonald’s είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του γρήγορου φαγητού. Με 37.000 τοποθεσίες σε περισσότερες από 100 χώρες, η εταιρεία εξυπηρετεί 68 εκατομμύρια πελάτες καθημερινά. Αυτό είναι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα εστιατορίων στον κόσμο.

Η McDonald’s παρουσίασε τον Μεγάλο Χρυσό Θρόνο της στο κοινό αυτή την εβδομάδα ως μέρος του δώρου που έδωσαν για την κυκλοφορία του νέου σάντουιτς κοτόπουλου McCrispy στην Αγγλία. Παρόλο που το σάντουιτς φαίνεται άνοστο, ο θρόνος είναι βασιλικός. Η εργονομική, βελούδινη καρέκλα είναι εξοπλισμένη με δύο πλαϊνούς δίσκους για να κάνει το παιχνίδι και το σνακ πιο βολικό. Ο ένας ταιριάζει απόλυτα για να χωρέσει ένα κουτί με μεγάλες χρυσές πατάτες McDonald’s, ενώ ο άλλος μπορεί να λειτουργήσει ως “θερμική ζώνη” για μπιφτέκια, ώστε να κρατήσει τα σάντουιτς ζεστά (και ελπίζουμε χωρίς σαλμονέλα) για όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Αυτή η καρέκλα έχει επίσης δύο σχισμές στην πλευρά της θήκης για τις τηγανητές πατάτες, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε 2 μπολάκια με σως. Περιλαμβάνει επίσης θήκες για ποτά και χαρτοπετσέτες.

Δείτε ακόμα: Τα McDonald’s αποχωρούν μόνιμα από τη Ρωσία λόγω του πολέμου

καρέκλα gaming

Είναι κατανοητό να αναρωτιέται κανείς γιατί κάποιος θα κατέστρεφε ένα όμορφα φτιαγμένο αριστούργημα με κάτι τόσο εξευτελιστικό όσο η κατανάλωση γρήγορου φαγητού. Η McDonald’s έχει τη λύση, για άλλη μια φορά. Η McCrispy Ultimate Gaming Chair είναι επεξεργασμένη με δέρμα που δεν λεκιάζει και συνοδεύεται από επώνυμη πετσέτα. Έτσι, οι gamers μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι ο θρόνος τους θα αντέξει τις ιδρωμένες συνεδρίες και τα λιπαρά δάχτυλα. Το μικρό μαύρο μαξιλάρι που είναι προσαρτημένο στο προσκέφαλο σημαίνει ότι, σε περίπτωση ανάγκης, η καρέκλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι.

Δείτε επίσης: Υπόθεση ice cream machine hackers: Η Kytch μηνύει την McDonald’s!

Το δώρο έχει μόνο μία καρέκλα gaming διαθέσιμη για να κερδίσετε. Η McDonald’s αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος σχεδίασε και ανέπτυξε την καρέκλα ή αν έχει την πρόθεση να την παράγει μαζικά στο μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS