ΑρχικήinetΤο Zoom έρχεται στα αυτοκίνητα Tesla για να κάνετε τα meeting σας

Το Zoom έρχεται στα αυτοκίνητα Tesla για να κάνετε τα meeting σας

Αν έχετε πέσει σε κίνηση και έχετε καθυστερήσει για το virtual meeting σας, μην ανησυχείτε: αν έχετε ένα Tesla, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Zoom call απευθείας από το αυτοκίνητό σας.

Δείτε επίσης: YouTube Premium: Με την νέα πειραματική λειτουργία κάνετε zoom σε βίντεο

Zoom Tesla

Η Zoom ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα αυξήσει τις τιμές για τις premium υπηρεσίες της αργότερα μέσα στην χρονιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Zoomtopia 2022 (μέσω του Drive Tesla Canada).

Αυτό το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό ήρθε για πρώτη φορά στο φως όταν ένας οδηγός ρώτησε αν η εσωτερική κάμερα του αυτοκινήτου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ένα Zoom meeting τον Απρίλιο του 2020. Μετά από πολυάριθμα αιτήματα των οδηγών της Tesla, ο CEO Elon Musk ένα μήνα αργότερα επιβεβαίωσε τελικά ότι το video conferencing θα έρθει στο μέλλον σε όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Zoom: Το CERT-In προειδοποιεί τους χρήστες για ευπάθειες

Σύντομα, η Group Product Manager της Zoom, Nitasha Walia, επιβεβαίωσε ότι όλα τα νέα μοντέλα Tesla θα διαθέτουν αυτή τη λειτουργία. Σε ένα demo, παρουσιάστηκε να χρησιμοποιείται σε ένα Tesla Model Y. Η κάμερα καμπίνας του αυτοκινήτου βρίσκεται προφανώς πάνω από τον καθρέφτη και καταγράφει ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικό του οχήματος ενώ αυτό φορτίζει. Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι η πρόσβαση στην κλήση Zoom γίνεται από την ενσωματωμένη λειτουργία ημερολογίου του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν ακόμα αρκετά άγνωστα στοιχεία σχετικά με τις κλήσεις Zoom στα Tesla. Πρώτα απ’ όλα, η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας για το Zoom, οπότε είναι απίθανο η λειτουργία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την οδήγηση. Δεν είμαστε επίσης σίγουροι αν θα χρειαστείτε Premium Connectivity για ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο ή αν αρκεί μόνο το Wi-Fi.

Την Τρίτη, εκτός από την αποκάλυψη των νέων χαρακτηριστικών για τα αυτοκίνητα, η Zoom ανακοίνωσε και τις beta εκδόσεις του Zoom Mail και του Calendar. Με αυτές τις εφαρμογές, οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται ευκολότερα τις εργασίες και τις συναντήσεις τους σε ένα μέρος – παρόμοια με το Google Workspace. Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο όταν αποστέλλονται email μεταξύ δύο χρηστών της υπηρεσίας Zoom Mail, καθώς και μια λειτουργία κράτησης ραντεβού που καθιστά απλούστερη την επιλογή μιας διαθέσιμης χρονικής στιγμής για ένα πιθανό meeting.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να θολώσετε το φόντο σας στο Zoom

Η εταιρεία ανακοίνωσε και τα Zoom Spots, έναν «εικονικό χώρο συνεργασίας» για «συνομιλίες ελεύθερης μορφής, video-first». Έρχεται στις αρχές του 2023, είπε η εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS