ΑρχικήUpdatesKB5020030: Κυκλοφόρησε το preview update για Windows 10

KB5020030: Κυκλοφόρησε το preview update για Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε το KB5020030 Preview cumulative update, για όλες τις εκδόσεις των Windows 10 20H2, 21H1, 21H2 και 22H2.

KB5020030 Windows 10

Η νέα ενημέρωση σας προσφέρει δέκα διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων διορθώσεων για ένα πρόβλημα με το Microsoft Store και ένα πρόβλημα που κάνει το Direct3D 9 (D3D9) να κρασάρει κατά τη χρήση του Microsoft Remote Desktop.

Δείτε επίσης: Opera desktop browser: Αποκτά ενσωματωμένη υποστήριξη TikTok

Η ενημέρωση KB5020030 είναι μέρος των μηνιαίων ενημερώσεων “C” της Microsoft για τον Νοέμβριο 2022. Δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να δοκιμάσουν διορθώσεις που θα κυκλοφορήσουν σε όλους τους χρήστες με το Patch Tuesday του Δεκεμβρίου 2022.

Ωστόσο, οι preview εκδόσεις που δεν σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως η KB5020030, είναι προαιρετικές και δεν συνοδεύονται από ενημερώσεις ασφαλείας.

Για να εγκαταστήσετε αυτή την ενημέρωση σε μια συσκευή Windows, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, πηγαίνετε στο “Windows Update” και κάντε κλικ στην επιλογή “Check for Updates“.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτή την ενημέρωση, μπορείτε να το κάνετε manually, κάνοντας κλικ στο ‘Download and install‘. (Σημείωση: Η ενημερωμένη έκδοση θα εγκατασταθεί αυτόματα μόνο σε Windows Insider builds).

Δείτε επίσης: Windows 11: Νέο Phone Link update θα επιτρέπει streaming ήχου

Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν επίσης να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το preview update KB5020030 από τον κατάλογο Microsoft Update Catalog ( και αυτό πρέπει να γίνει με μη αυτόματο τρόπο). To Microsoft Update Catalog δημιουργήθηκε από τη Microsoft και παρέχει μια λίστα ενημερώσεων για τις εταιρείες, για διανομή μέσω δικτύου.

KB5020030 Microsoft

Τι νέο υπάρχει σε αυτό το preview update;

Όπως είπαμε παραπάνω, η νέα ενημέρωση KB5020030 των Windows 10 περιλαμβάνει δέκα βελτιώσεις ή διορθώσεις. Οι τρεις πιο σημαντικές αναφέρονται παρακάτω:

  • Το πλαίσιο αναζήτησης εμφανίζεται τώρα, από προεπιλογή, στη γραμμή εργασιών όταν η γραμμή εργασιών βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας ή όταν ενεργοποιείτε το small taskbar button mode. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να ανακαλύψετε πληροφορίες και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στον υπολογιστή σας και στον ιστό απευθείας από τη γραμμή εργασιών σας. Για να διαμορφώσετε τον τρόπο εμφάνισης της αναζήτησης, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών της κύριας οθόνης σας και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την Αναζήτηση.
  • Αντιμετωπίζει ορισμένες αποτυχίες ενημέρωσης για το Microsoft Store.
  • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει ορισμένους εκτυπωτές.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Νέες λειτουργίες – update στο privacy policy

Η Microsoft ανακοίνωσε, επίσης, ότι η ενημέρωση KB5020030 είναι το τελευταίο preview update του 2022.

Η εταιρεία εξήγησε ότι λόγω των μειωμένων λειτουργιών κατά τη διάρκεια των διακοπών και του επερχόμενου νέου έτους, δεν θα υπάρξει άλλο non-security preview release για τον Δεκέμβριο του 2022.

Θα υπάρξει μια μηνιαία έκδοση ασφαλείας (γνωστή ως έκδοση “B”) για τον Δεκέμβριο του 2022. Η κανονική μηνιαία εξυπηρέτηση για τις εκδόσεις B και C θα συνεχιστεί τον Ιανουάριο του 2023“.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS