ΑρχικήinetElon Musk στους υπάλληλους: Δεσμευτείτε στο ‘hardcore Twitter’ αλλιώς θα απολυθείτε

Elon Musk στους υπάλληλους: Δεσμευτείτε στο ‘hardcore Twitter’ αλλιώς θα απολυθείτε

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο Elon Musk είπε στους υπαλλήλους του ότι αν δεν δεσμευτούν για ένα νέο και ‘hardcore Twitter’, θα τους απολύσει.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk στο προσωπικό του Twitter: Τέλος η εξ αποστάσεως εργασία

eon musk twitter

Χθες τα μεσάνυχτα, όλοι οι υπάλληλοι του Twitter έλαβαν ένα email που τους ενημέρωνε ότι η εταιρεία στο μέλλον θα γίνει hardcore.

«Αυτό σημαίνει ότι θα δουλεύετε πολλές ώρες σε υψηλή ένταση», είπε, σύμφωνα με μια σειρά από αναφορές. «Μόνο η εξαιρετική επίδοση θα είναι ικανοποιητική».

Δείτε επίσης: Kathy Griffin: Ban από Twitter επειδή υποδύθηκε τον Elon Musk

Το email έφτασε μόλις μια εβδομάδα μετά την πρώτη συνάντηση του Musk με τους υπαλλήλους του Twitter και δύο εβδομάδες αφότου διέταξε μαζικές απολύσεις. «Αυτό που λειτουργεί στη SpaceX και την Tesla είναι οι άνθρωποι να είναι στο γραφείο και να είναι σκληροπυρηνικοί», είπε ο Musk κατά την πρώτη του συνάντηση με υπαλλήλους του Twitter.

Εάν οι εργαζόμενοι αρνηθούν να υπογράψουν μια δέσμευση που δεσμεύει τους εαυτούς τους στο “νέο hardcore Twitter” μέχρι την Πέμπτη, θα τους δοθεί μισθός τριών μηνών πριν απολυθούν, σύμφωνα με το email.

hardcore twitter
Elon Musk στους υπάλληλους: Δεσμευτείτε στο ‘hardcore Twitter’ αλλιώς θα απολυθείτε

Η θητεία του κ. Musk στο Twitter ξεκίνησε και ήδη χαρακτηρίζεται από την αυξανόμενη εχθρότητά του προς το υπάρχον προσωπικό. Λίγο αφότου αγόρασε την εταιρεία, απέλυσε τους μισούς υπαλλήλους της -αν και σε κάποιους ζητήθηκε να επιστρέψουν– και έκτοτε, έχει απολύσει όσους αμφισβήτησαν τις μεθόδους του. Μια τέτοια απόλυση ανακοινώθηκε μάλιστα στο Twitter.

Δείτε επίσης: Mastodon: Ραγδαία αύξηση χρηστών λόγω αγοράς του Twitter από Elon Musk

Φαίνεται ότι το νέο αφεντικό του Twitter κοροϊδεύει όσους απολύθηκαν. Σε ένα tweet έγραψε ότι «Η Starlink ξαναχτίζει το Διαδίκτυο στο διάστημα, οπότε ίσως ξέρω λίγο περισσότερα από κάποιον που έγραψε κώδικα για έναν ιστότοπο», και σε ένα άλλο φαινομενικά σαρκαστικό τους ανέφερε ως «ιδιοφυΐες».

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS