ΑρχικήinetTwitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει

Twitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει

Ο Elon Musk πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει την συνδρομή Twitter Blue ενώ παράλληλα σκέφτεται να προσθέσει μια ακόμη ετικέτα.

Ο Elon Musk λέει ότι το νέο Twitter Blue, το οποίο σας επιτρέπει να πληρώνετε 7,99 $ το μήνα για ένα μπλε σημάδι verification δίπλα στο όνομά σας, θα κυκλοφορήσει ξανά στις 29 Νοεμβρίου. Σε ένα tweet, είπε ότι θα θέσει την επανεκκίνηση σε μια νέα ημερομηνία «για να βεβαιωθεί ότι θα είναι σταθερό».

Δείτε επίσης: Twitter: Ο Elon Musk απολύει υπαλλήλους που του ασκούν κριτική

Αναφερόμενος στη συνδρομή ως «Blue Verified» ο Musk είπε ότι η επανεκκίνηση είχε αναβληθεί ελαφρώς «για να βεβαιωθεί ότι είναι σταθερή». Όταν ρωτήθηκε, ο Musk επιβεβαίωσε επίσης ότι «Όλα τα απλήρωτα μπλε σημάδια παλαιού τύπου θα αφαιρεθούν σε λίγους μήνες».

Twitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει
FILE PHOTO: Elon Musk’s account and the Twitter logo are seen in this illustration taken October 28, 2022. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η αρχική κυκλοφορία του Twitter Blue δεν πήγε εξαιρετικά ομαλά. Το Twitter ξεκίνησε για πρώτη φορά τη νέα συνδρομή Blue στο iOS νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, η πλατφόρμα απέσυρε τις εγγραφές Twitter Blue λίγες μέρες αργότερα, αφού εμφανίστηκε ένα κύμα ψεύτικων επαληθευμένων λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Τώρα ωστόσο το Twitter ίσως να φέρει μια νέα ετικέτα “Official” και ένα λευκό τικ δίπλα στο όνομα που προορίζεται για «κρατικούς λογαριασμούς, εμπορικές εταιρείες, επιχειρηματικούς εταίρους, μεγάλα μέσα ενημέρωσης, εκδότες και ορισμένα δημόσια πρόσωπα». Η νέα ετικέτα παρουσιάστηκε στις 8 Νοεμβρίου και στη συνέχεια ο Musk την αφαίρεσε μέσα σε 24 ώρες για να επανεμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Twitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει
Twitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει

Δείτε επίσης: Elon Musk στους υπάλληλους: Δεσμευτείτε στο ‘hardcore Twitter’ αλλιώς θα απολυθείτε

Πέρα από το να είναι σταθερό, είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα προσφέρει στους συνδρομητές η επανεκκίνηση του Twitter Blue των $7,99. Θα σας δώσει ένα μπλε σημάδι δίπλα στο όνομά σας, αλλά δεν περιλαμβάνει επαλήθευση ταυτότητας. Θα υπάρχει μια σειρά από λειτουργίες αποκλειστικά για συνδρομητές, αλλά δεν θα γνωρίζουμε συγκεκριμένα ποιες είναι μέχρι την επανεκκίνηση. Ο Musk έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, ότι ένας από τους κύριους στόχους του νέου Twitter Blue είναι απλώς να βγάλει χρήματα.

Πηγή: pcmag.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS