ΑρχικήUpdateswatchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται

watchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται

Με την 3η beta του watchOS 9.2 για τους developers, η Apple πρόσθεσε τις δυνατότητες Race Route και Track detection στην εφαρμογή Workout.

Η νέα έκδοση beta του watchOS 9.2 που κυκλοφόρησε για τους developers την Τρίτη, φέρνει νέα χαρακτηριστικά για τους αθλούμενους. Η νέες δυνατότητες Race Route και Track Detection είναι σχεδιασμένες ειδικά για δρομείς και ποδηλάτες.

Το Race Route σάς επιτρέπει να ανταγωνιστείτε τον εαυτό σας σε μια διαδρομή που έχετε ήδη ολοκληρώσει και έχετε κάνει σημάνει ως διαδρομή για υπαίθριο τρέξιμο ή ποδήλατο στο Apple Watch.

Δείτε επίσης: H Apple μηνύει εταιρεία ιατρικών συσκευών για αντιγραφή του Apple Watch

watchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται
watchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται

Μπορείτε να αγωνιστείτε ενάντια στο καλύτερο ή το χειρότερο σας αποτέλεσμα σε οποιεσδήποτε διαδρομές τρεξίματος σε εξωτερικούς χώρους που ολοκληρώνετε συχνά και η λειτουργία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείτε για να καθοδηγεί τον ρυθμό σας την ώρα που αθλείστε για να διατηρήσετε την πρόοδό σας ανταγωνιστική και να πετύχετε νέους στόχους.

Αφού αναφέρεται ότι θα υπάρχει αργότερα φέτος στο watchOS 9.2, το Race Route θα είναι συμβατό με Apple Watch Series 4 και μεταγενέστερα μοντέλα.

Μια ακόμη επερχόμενη δυνατότητα που θα έρθει με το watchOS 9.2 είναι το Track Detection, η οποία θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους δρομείς όταν κυκλοφορήσει. Η Apple περιλαμβάνει ένα preview του Track Detection και του πώς θα λειτουργεί συνεργαζόμενο με την εφαρμογή Workout σε μελλοντικές ενημερώσεις.

watchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται
watchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται

Η λειτουργία Track Detection εντοπίζει αυτόματα μια διαδρομή τρεξίματος και σας ρωτά ποια λωρίδα χρησιμοποιείτε για να μπορεί να κάνει πιο ακριβείς μετρήσεις.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch σας τώρα μπορεί να αποκτήσει το watchOS 9

«Το Workout ανιχνεύει πότε φτάνετε σε μια διαδρομή και χρησιμοποιεί δεδομένα των Apple Maps και GPS για να παρέχει τον πιο ακριβή ρυθμό τρεξίματος, την απόσταση και τον χάρτη της διαδρομής», λέει η Apple.

Το watchOS 9.2 εισάγει επίσης υποστήριξη για μια νέα αρχιτεκτονική εφαρμογών Home που έχει επίσης προστεθεί στα iOS 16.2, iPadOS 16.2 και macOS Ventura.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS