ΑρχικήGamingWarzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Το social μενού για τα Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχει ένα σφάλμα που δεν επιτρέπει να φτιάξετε ομάδα παιχνιδιού.

Η 1η σεζόν του Modern Warfare II και το λανσάρισμα του Warzone 2.0 έφεραν πολύ νέο περιεχόμενο σήμερα το πρωί, αλλά και κάποιες σοβαρές τεχνικές δυσκολίες. Φαίνεται ότι το social μενού του Call of Duty: Warzone 2 και του Modern Warfare 2 δεν λειτουργεί σωστά την ημέρα που κυκλοφόρησε η συνέχεια του battle royale. Ορισμένοι παίκτες δηλώνουν ότι κάθε φορά που κάνουν κλικ στο social κουμπί που βρίσκεται στο κύριο μενού του Call of Duty, επιστρέφουν αμέσως στο αρχικό μενού και δεν μπορούν να δουν τη λίστα φίλων τους ή να δημιουργήσουν ομάδες παιχνιδιών.

Δείτε επίσης: Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα

Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό για τους παίκτες που προσπαθούν να απολαύσουν το νέο περιεχόμενο στο Warzone 2.0, και μπορεί επίσης να καταστήσει αδύνατη τη δημιουργία ομάδας με φίλους. Ωστόσο, οι παίκτες δεν έμειναν σε αυτό.

Η νέα ενημέρωση δημιούργησε φωνητικά κανάλια στο Modern Warfare II και το Warzone 2.0, τα οποία λειτουργούν παρόμοια με το Discord. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε δημιουργήσει ένα φωνητικό κανάλι μόνο για την ομάδα σας ή ένα κανάλι στο οποίο οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να το χρησιμοποιούν συχνά σε πολλά παιχνίδια, όπως ένας Discord server.

Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού
Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Μια λύση έχει ήδη ανακαλυφθεί από ορισμένους παίκτες (τα εύσημα πηγαίνουν στον Netoxicky στο Reddit) που σας επιτρέπει να προσκαλείτε φίλους στην ομάδα σας μέσω των φωνητικών καναλιών.

Για να προσκαλέσετε έναν φίλο στην ομάδα σας στο Warzone 2.0 ή στο Modern Warfare II:

  • Πλοηγηθείτε στο κύριο μενού και κάντε κλικ στο κουμπί “Channels” πάνω δεξιά (είναι το εικονίδιο με τα ακουστικά).
  • Από προεπιλογή, θα δείτε ένα υπάρχον κανάλι για την ομάδα σας στην κορυφή. Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Invite to channel”.
  • Θα μεταφερθείτε σε μια λίστα φίλων. Επιλέξτε ποιον θέλετε να προσκαλέσετε και πατήστε αποστολή.

Δείτε επίσης: Call of Duty: Warzone Mobile: Νέα έκδοση για κινητά ανακοινώθηκε

Αυτό λειτουργεί μόνο αν ενεργοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία, αλλά είναι μια γρήγορη λύση για ένα πρόβλημα που ελπίζουμε να είναι προσωρινό.

Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού
Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Αν δεν βλέπετε ένα υπάρχον ομαδικό κανάλι, δημιουργήστε ένα νέο και ονομάστε το όπως θέλετε. Προσκαλέστε φίλους στο κανάλι. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια άσκοπη προσπάθεια, αλλά μέχρι να διορθώσουν το σφάλμα του social μενού, αυτή φαίνεται να είναι η μόνη μας επιλογή διαθέσιμη σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα Trello του Warzone 2.0. Οι προγραμματιστές γνωρίζουν το πρόβλημα και “διερευνούν” μια λύση.

Πηγή: forbes.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS