ΑρχικήUpdatesΗ Apple εγκαινιάζει τον νεοσχεδιασμένο ιστότοπο iCloud.com

Η Apple εγκαινιάζει τον νεοσχεδιασμένο ιστότοπο iCloud.com

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα έναν επανασχεδιασμό του iCloud που διαθέτει μια φρέσκια εμφάνιση και σίγουρα θα προσελκύσει τους χρήστες.

Το iCloud είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους cloud και ο πρόσφατος επανασχεδιασμός του το έκανε ακόμη πιο εύχρηστο. Το νέο περιβάλλον εργασίας του ιστότοπου έχει σχεδιαστεί γύρω από μια απλή ερώτηση: Πώς μπορεί ο χρήστης να βρίσκει πιο εύκολα αυτά που χρειάζεται;

Το νέο iCloud διαθέτει έναν καθαρότερο, πιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό που θα δίνει έμφαση στις εφαρμογές σας. Με τον επανασχεδιασμό, το MacRumors εντόπισε ότι η Apple έχει κάνει κάποιες αναγκαίες αλλαγές που κάνουν την σελίδα εύκολη και ευχάριστη στη χρήση- στην πραγματικότητα, έχει γίνει πλέον μια αρκετά αξιοπρεπής επισκόπηση όλων όσων είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας στο iCloud!

Δείτε επίσης: Σφάλμα σε συσκευές Apple προκαλεί κατάρρευση του Safari όταν πληκτρολογούνται ορισμένα γράμματα

Μετά από δοκιμές beta για εβδομάδες, η Apple ενημέρωσε σήμερα το iCloud.com με νέο, πολύχρωμο design. Η αρχική σελίδα διαθέτει τώρα ένα ελκυστικό φόντο που κάνουν πιο όμορφο το λογαριασμό σας Apple ID και τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Photos, το Mail, το Drive, το Calendar και το Notes. Υπάρχουν επίσης και εικονίδια για άλλες χρήσιμες εφαρμογές όπως Find My iPhone, Pages, Numbers και Keynote.

Η Apple εγκαινιάζει τον νεοσχεδιασμένο ιστότοπο iCloud.com
Η Apple εγκαινιάζει τον νεοσχεδιασμένο ιστότοπο iCloud.com

Το iCloud.com έχει ενημερωθεί ώστε να μοιάζει με το περιβάλλον εργασίας ενός iPad, με τις εφαρμογές να είναι οργανωμένες σε widgets διαφόρων μεγεθών. Τα widgets της αρχικής σας σελίδας μπορούν να αναδιαταχθούν ή να απενεργοποιηθούν κάνοντας κλικ στο κουμπί “Customize Home Page” στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να βρείτε μια σύντομη επισκόπηση της κατάστασης του λογαριασμού σας στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του αποθηκευτικού χώρου που σας απομένει και του κόστους του προγράμματός σας. Αν χρειαστεί να ανακτήσετε τυχόν πρόσφατα διαγραμμένα αρχεία, υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για να το κάνετε από το iCloud Drive ή άλλες εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Οι υπάλληλοι της Apple διαφωνούν με την εμφάνιση περισσότερων διαφημίσεων σε χρήστες iPhone

Ορισμένες από τις εφαρμογές στο iCloud είναι περιττές επειδή είναι προεγκατεστημένες στους Mac. Για παράδειγμα, αν προσπαθήσετε να ανοίξετε το Find My iPhone στο iCloud.com, μια ειδοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης σας λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο στον Mac σας. Οι περισσότερες άλλες εφαρμογές δεν έχουν ενημερωθεί από την τελευταία έκδοση του ιστότοπου και μοιάζουν με απλοποιημένες εκδόσεις εφαρμογών iPadOS ή macOS.

Η Apple εγκαινιάζει τον νεοσχεδιασμένο ιστότοπο iCloud.com
Η Apple εγκαινιάζει τον νεοσχεδιασμένο ιστότοπο iCloud.com

Η επάνω γραμμή μενού δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα νέο email, note, calendar event ή άλλο στοιχείο πατώντας το σύμβολο συν. Το μενού παρέχει επίσης πρόσβαση σε ρυθμίσεις για λειτουργίες του iCloud+, όπως Hide My Email, iCloud Private Relay και HomeKit Secure Video.

Συνολικά, η πρόσφατη ενημέρωση του iCloud.com προσφέρει μια λιγότερο περίπλοκη εμπειρία που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν γρήγορα τις σχετικές πληροφορίες.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS