ΑρχικήinetTwitter Γαλλία: Το 'αφεντικό' Damien Viel αποχωρεί από την εταιρεία

Twitter Γαλλία: Το ‘αφεντικό’ Damien Viel αποχωρεί από την εταιρεία

Damien Viel Twitter

Από τότε που ο Elon Musk ανέλαβε το Twitter, αρκετά στελέχη έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία – και ο τελευταίος είναι ο επικεφαλής των γαλλικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, Damien Viel. Ο Damien Viel, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής του Twitter στη Γαλλία από το 2015, έφυγε από την εταιρεία όπως και περίπου το 50% των 7.500 υπαλλήλων της εταιρείας. Το τελευταίο διάστημα, πολλοί υπάλληλοι και στελέχη έχουν αποχωρήσει από το Twitter είτε μέσω απολύσεων είτε μέσω παραιτήσεων.

Δείτε επίσης: Elon Musk στους υπαλλήλους του Twitter: Δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις

Ο μεγάλος αριθμός αποχωρήσεων προκάλεσε την εμφάνιση του όρου #RIPTwitter στο κοινωνικό δίκτυο.

Τελείωσε“, έγραψε στο Twitter ο κύριος Viel (σε μετάφραση). “Περηφάνια, τιμή και αποστολή εκπληρώθηκαν. Αντίο #TwitterFrance. Τι περιπέτεια! Τι ομάδα! Τι συναντήσεις! Σας ευχαριστώ όλους για αυτά τα απίστευτα και έντονα επτά χρόνια“.

Ο κ. Damien Viel είχε δείξει την υποστήριξή του στους εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον κ. Elon Musk, μέσω ενός μηνύματος που είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όλες μου οι σκέψεις, ο σεβασμός, η ενέργεια και η αγάπη μου σε όλους τους tweeps σε όλο τον κόσμο σήμερα“, είχε γράψει.

Δείτε επίσης: Ο Phil Shiller της Apple απενεργοποίησε το account του στο Twitter

Twitter Γαλλία Musk

Έχουμε φτιάξει μαζί την πιο απίστευτη εφαρμογή στον πλανήτη. Ας είμαστε περήφανοι για όλα όσα έχουμε κάνει και για το πώς [τα έχουμε] κάνει“.

Ο Damien Viel δεν σχολίασε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από το Twitter, ούτε διευκρίνισε πόσοι υπάλληλοι έχουν παραμείνει στα γραφεία στη Γαλλία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Musk έδωσε τελεσίγραφο στους υπαλλήλους του Twitter: είτε να συμφωνήσουν να εργαστούν υπό εξαντλητικές συνθήκες είτε να παραιτηθούν.

Αρνούμενοι να συμφωνήσουν με το τελεσίγραφο, πολλοί υπάλληλοι και στελέχη άρχισαν να αποχαιρετούν τους συναδέλφους του.

Δείτε επίσης: Twitter: Ο Musk επιτρέπει στον Trump να γυρίσει-Ο Trump αρνείται

Από τότε που ο Elon Musk έγινε ιδιοκτήτης του Twitter, επικρατεί ένα χάος στην εταιρεία. Καθημερινά, μαθαίνουμε για νέες παραιτήσεις και απολύσεις. Το θέμα είναι τι αντίκτυπο θα έχει τελικά όλο αυτό στην πλατφόρμα.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS