ΑρχικήGamingΤίτλοι τέλους για το Deus Ex Go και άλλα παιχνίδια της Square...

Τίτλοι τέλους για το Deus Ex Go και άλλα παιχνίδια της Square Enix

Μέσα σε λίγους μήνες, οι mobile gamers θα σταματήσουν να έχουν πρόσβαση στο δημοφιλές παιχνίδι/πάζλ στρατηγικής Deus Ex Go. Το Deus Ex Go αναπτύχθηκε από την Square Enix Montreal, η οποία αποκτήθηκε από τη σουηδική εταιρεία, Embracer Group στις αρχές του Μαΐου. Παρόλο που η Embracer άλλαξε to brand name της Square Enix Montreal σε Onoma τον Οκτώβριο, αναγκάστηκε να κλείσει μόλις ένα μήνα μετά.
Δείτε επίσης: Warzone bug: Αόρατοι παίχτες μέσα στο παιχνίδι

Deus Ex Go της Square Enix

Η Onoma δημοσίευσε στο Twitter πως τα παιχνίδια Deus Ex Go, Arena Battle Champions και το Hitman Sniper: The Shadows and Space Invaders: Hidden Heroes δεν θα είναι πλέον playable από τις 4 Ιανουαρίου το 2023. Εάν κάποιος θέλει να παίξει όσο προλαβαίνει αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να βιαστεί να τα κατεβάσει, διότι θα βγουν από τα app store την 1η του Δεκέμβρη. Εγκαταστήστε τα μέχρι την προηγούμενη μέρα και θα μπορείτε να παίξετε μέχρι να κλείσουν οριστικά. Τα γνωστά σε όλους microtransactions που γίνονται εντός του παιχνιδιού έχουν απενεργοποιηθεί, και αν είχατε κάνει κάποια αγορά πριν και δεν προλάβατε να την εξαργυρώσετε, δεν θα υπάρχει refund.

Δείτε επίσης: Gaming στο net Vs gaming στο σπίτι. Ποιο προτιμάς;

Το Deus Ex Go το γνωρίσαμε τον Αύγουστο του 2016, με τον main character Adam Jensen. Σκοπός του να χακάρει τους υπολογιστές και να χρησιμοποιεί διάφορες ικανότητες του όπως το να γίνεται αόρατος. Λίγο μετά το αρχικό release, βγάλανε ένα update στο οποίο μπορούσες να φτιάξεις δικές σου πίστες όπως τις θέλεις. Σύμφωνα με δίαφορα site αξιολογήσεων, θεωρούταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του συγκεκριμένου franchise.

Παρόλο που η εξαγορά της Embracer, έφερε το τέλος του Deus Ex Go, αυτό δε σημαίνει αναγκαστικά και το τέλος του franchise. Η Embracer Group αγόρασε επίσης την Eidos Montreal σαν κομμάτι της συμφωνίας που είχανε κατά την απόκτηση της Square Enix Montreal. Η Eidos είπε πως έχει σχέδια να αναβιώσει τη σειρά του Deus Ex όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία και σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές κάποιο παιχνίδι βρίσκετε αυτή τη στιγμή σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Πηγή πληροφοριών: endgadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS