ΑρχικήUpdatesΗ HONOR ανακοινώνει το MagicOS 7.0

Η HONOR ανακοινώνει το MagicOS 7.0

Η HONOR ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια έκδοση του Android OS της, το MagicOS 7.0 για την κινεζική αγορά. Το παγκόσμιο λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί να γίνει το 1ο τρίμηνο του 2023, λίγο πριν από το λανσάρισμα του HONOR Magic Vs που θα γίνει μέσα στην ημέρα.

HONOR MagicOS 7.0

Η HONOR μετονόμασε το ‘Magic UI’ σε ‘MagicOS’

Το MagicOS 7.0 είναι η ενημερωμένη έκδοση του Magic UI 6.2 . Θα παρατηρήσετε ότι η HONOR αποφάσισε να μετονομάσει το ‘Magic UI’ σε απλά ‘MagicOS’. Ποιες βελτιώσεις αναμένεται να δείτε;

Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς ορισμένα στοιχεία του UI έχουν ανανεωθεί. Τα εικονίδια είναι διαφορετικά και πιο επίπεδα από ποτέ. Η HONOR χρησιμοποιεί επίσης μια νέα γραμματοσειρά που ονομάζεται HONOR sans, η οποία χρησιμοποιείται σε όλο το UI.

Δείτε επίσης: Microsoft: Η υποστήριξη για τα Windows 8.1 τελειώνει σύντομα

Η ενημέρωση Honor MagicOS 7.0 φέρνει μεγαλύτερους φακέλους στην αρχική σας οθόνη, καθώς και νέα widgets.

Οι νέες ενημερώσεις της αρχικής οθόνης προσφέρουν στους χρήστες περισσότερο έλεγχο με μεγαλύτερους φακέλους και προσαρμόσιμα widgets. Οι ενημερωμένες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο θα είναι επίσης μια χρήσιμη προσθήκη για πολλούς χρήστες.

Η HONOR προσφέρει επίσης μεταφορές αρχείων με μια νέα ονομασία, “MagicRing”. Αυτό θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε αρχεία, στοιχεία clipboard και ούτω καθεξής, μεταξύ των συσκευών MagicOS και των φορητών υπολογιστών και tablet HONOR.

Ένα πληκτρολόγιο split-screen θα είναι διαθέσιμο για χρήση σε αναδιπλούμενες συσκευές.

Το νέο MagicOS 7.0 διαθέτει ένα πληκτρολόγιο split-screen για το HONOR Magic V και το επερχόμενο αναδιπλούμενο μοντέλο. Με αυτή την ενημέρωση, θα λάβετε και τη λειτουργία “Magic Text” που είναι σε θέση να αναγνωρίζει κείμενο σε εικόνες και σας επιτρέπει να σαρώσετε και να αποθηκεύσετε αυτό το κείμενο ως αρχείο PDF.

Το HONOR OS Turbo X υπόσχεται ταχύτερους χρόνους φόρτωσης εφαρμογών και προσφέρει μεγαλύτερη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας σε επίπεδο συστήματος. Διαθέτει επίσης το “MagicGuard” για προστασία από απειλές συστήματος, ιδιωτικότητας και οικονομικών απειλών.

Δείτε επίσης: Η Tesla προσθέτει το Apple Music στα οχήματά της

Μια παγκόσμια παραλλαγή του MagicOS 7.0 πιθανότητα θα κυκλοφορήσει επίσημα το 1ο τρίμηνο του 2023.

Η HONOR κοινοποίησε και μια λίστα με τις συσκευές που θα λάβουν την ενημέρωση στην Κίνα. Να αναφέρουμε ότι πρόκειται απλώς για μια λίστα συσκευών για την κινεζική αγορά – μια ξεχωριστή λίστα για τις παγκόσμιες προσφορές της HONOR θα γίνει διαθέσιμη όταν το MagicOS 7.0 κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: Google apps: Βελτιώνονται συνεχώς σε foldables και tablets

Ειδικότερα, το MagicOS 7.0 θα βασίζεται στο Android 13 για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο στην Κίνα μπορεί να έρθει “συσκευασμένο” με το Android 12 – αν και δεν είμαστε σίγουροι.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS