ΑρχικήGamingDestiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες

Destiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες

Ορισμένοι παίκτες ανακάλυψαν ένα exploit στο τελευταίο event του Destiny 2, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν ένα event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες.

Καθώς απομένουν μόνο δύο εβδομάδες για το Destiny 2: Season of Plunder, η Bungie έδωσε στους οπαδούς της ένα event της κοινότητας ‘Improving the Eliksni Quarters’. Η εκδήλωση ξεκίνησε την Τρίτη και θα διαρκoύσε μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν στις 6 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες ωστόσο ολοκλήρωσαν το event την Τετάρτη, μόλις 25 ώρες μετά την έναρξή του από την Bungie.

Το event μας προκάλεσε να ασχοληθούμε με το λιγότερο δημοφιλές περιεχόμενο του Destiny 2 -όπως strikes, PvP, raids, lost sectors- προκειμένου να συγκεντρώσουμε δωρεές με τη μορφή υλικών και νομισμάτων σε ένα κουτί στο The Tower. Αυτά στη συνέχεια διατέθηκαν για τη βελτίωση των συνθηκών για τους πρόσφυγες Eliksni (“Fallen”) που ζουν στο Eliksni Quarter. Αν και μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για δουλειά με σκοπό να γεμίσει ο χρόνος παιχνιδιού, στο τέλος υπάρχει μια διασκεδαστική κοσμητική/αφηγηματική ανταμοιβή, καθώς και δωρεάν εξοπλισμός για τους συμμετέχοντες.

Δείτε επίσης: The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

Destiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες
Destiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες

Καθώς οι παίκτες έκαναν δωρεές χρημάτων, διάφορες πτυχές του Quarter θα βελτιώνονταν σταδιακά. Όχι μόνο οι παίκτες θα λάμβαναν ανταμοιβές για τις συνεισφορές τους, αλλά όλοι θα επωφελούνταν από αυτό το είδος φιλανθρωπίας.

Ωστόσο, καθώς οι παίκτες συνέχισαν να παίζουν το παιχνίδι, διαπίστωσαν ότι μπορούσαν να δωρίσουν και άλλα νομίσματα του Season of Plunder, όπως τα Treasure Coordinates που κέρδισαν ολοκληρώνοντας δραστηριότητες της playlist στο Destiny 2. Η Bungie αντιμετώπισε κάποια προβλήματα εδώ. Υπάρχει ένα exploit στο παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν απεριόριστα Treasure Coordinates, αν έχουν ήδη μερικά για να ξεκινήσουν.

Για κάποιο λόγο, όταν ανταλλάσσετε έναν ακριβό χάρτη θησαυρού (που κοστίζει Treasure Coordinates) με έναν ειδικό δωρεάν χάρτη, το Destiny 2 επιστρέφει κατά λάθος περισσότερα από τα απαιτούμενα ποσά Treasure Coordinates — είναι σαν να βρίσκεις ένα χαρτονόμισμα των πέντε δολαρίων στην τσέπη σου.

Destiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες
Destiny 2: Παίκτες ολοκλήρωσαν event 2 εβδομάδων σε 25 ώρες

Αυτό το κατόρθωμα δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά αν το κάνετε επανειλημμένα και γρήγορα, μπορείτε να γεμίσετε με Treasure Coordinates και στη συνέχεια να τα κάνετε δωρεά. Αν ένας παίκτης είχε ήδη ξεκλειδώσει τον δωρεάν χάρτη θησαυρού και είχε τους πόρους στο Destiny 2 για να αγοράσει τις ακριβές εκδόσεις, θα μπορούσε να δημιουργήσει εκατοντάδες έξτρα Treasure Coordinates κάθε λεπτό.

Δείτε επίσης: Warzone 2 και Modern Warfare 2 έχουν σφάλματα στο social μενού

Δωρίζοντας 2400 coins, ή Treasure Coordinates σε αυτή την περίπτωση, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ανταμοιβές τους, συμπεριλαμβανομένου ενός Exotic Ghost. Χρησιμοποιόντας το exploit μόνο 10-15 λεπτά μπορούσε κανείς να πάρει το Exotic Ghost, το οποίο από μόνο του δεν αποτελεί μεγάλη επένδυση χρόνου. Ωστόσο, όταν συνυπολογίσετε το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το exploit ταυτόχρονα, οι δωρεές άρχισαν να εισρέουν.

Ο τελικός στόχος που έθεσε η Bungie για την εκδήλωση στο Destiny 2 ήταν 400.000.000 νομίσματα που έπρεπε να δωρίσει ολόκληρη η κοινότητα. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χωρίς τη χρήση exploit, περίπου 167.000 Guardians θα πρέπει να δωρίσουν τουλάχιστον 2400 νομίσματα, κάτι που είναι πολύ για ένα event όπου ουσιαστικά κάνεις κάτι που κάνεις ήδη εδώ και τρεις μήνες. Αν δεν είχε ανακαλυφθεί το exploit, οι παίκτες θα χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσουν αυτά τα νομίσματα.

Φέτος, ξέρουμε για τι είναι χαρούμενοι οι παίκτες: τα exploits

Πηγή: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS