ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S23 ίσως προσφέρει δορυφορική επικοινωνία

Το Samsung Galaxy S23 ίσως προσφέρει δορυφορική επικοινωνία

Ευθυγραμμιζόμενη με την Apple, η Samsung αναπτύσσει δορυφορική επικοινωνία για τη νέα σειρά ναυαρχίδων της. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από τη Νότια Κορέα, η Samsung συνεργάζεται με την Iridium Communications για την παροχή δορυφορικής συνδεσιμότητας για την επερχόμενη σειρά Galaxy S23.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Samsung Galaxy S23

Η Iridium Communications είναι μια εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών που παρέχει κάλυψη φωνής και δεδομένων σε δορυφορικά τηλέφωνα, βομβητές και ολοκληρωμένους πομποδέκτες. Ο αστερισμός της Iridium με 66 ενεργούς δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη καλύπτει ολόκληρη την υδρόγειο, συμπεριλαμβανομένων των δύο Πόλων. Αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες της Iridium δεν διακόπτονται από τις καιρικές συνθήκες ή άλλα φαινόμενα που επηρεάζουν το έδαφος.

Παρόλο που η Samsung δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Galaxy S23, οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα διαθέτει τρία τηλέφωνα με ελαφρώς καλύτερο υλικό από τα περσινά μοντέλα Galaxy S22. Τα τηλέφωνα θα διαθέτουν πιθανότατα την τελευταία ναυαρχίδα της Qualcomm, το chipset Snapdragon 8 Gen 2. Αναμένονται επίσης μερικές βελτιώσεις της κάμερας. Η νέα έκθεση υποστηρίζει επίσης ότι η σειρά μπορεί να προσφέρει υποστήριξη δορυφορικών επικοινωνιών.

Δείτε ακόμα: Το Samsung Galaxy S23 έρχεται με νέες λειτουργίες απόδοσης

δορυφορική επικοινωνία

Η έκθεση αναφέρει ότι η Samsung συνεργάζεται με την Iridium Communications για να χρησιμοποιήσει τους δορυφόρους επικοινωνίας χαμηλής τροχιάς της τελευταίας για να φέρει τη δυνατότητα ζωντανής ροής δεδομένων συναλλαγών στους χρήστες της σειράς Galaxy S23. Η λειτουργία δορυφορικών επικοινωνιών της Samsung επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να στέλνουν μηνύματα έκτακτης ανάγκης, αλλά και μηνύματα κειμένου και εικόνες χαμηλής ανάλυσης – σε αντίθεση με την εφαρμογή της Apple. Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο σύστημα modem-RF που μπορεί να επικοινωνεί με δορυφόρους, κάτι που προηγουμένως θεωρούνταν δύσκολο έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Huawei προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία δορυφορικής επικοινωνίας στη σειρά Mate 50, η οποία χρησιμοποιεί δορυφόρους Beidou για να βοηθήσει τους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν περιορισμένα μηνύματα κειμένου.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ίσως είναι διαθέσιμο αρχές Φεβρουαρίου

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι σαφές αν η Samsung θα προσφέρει τη λειτουργία δωρεάν όπως η Apple, ή αν θα χρεώνει τους χρήστες για την αποστολή μηνυμάτων και πολυμέσων μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Αναμένουμε να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία αυτή κατά τους μήνες που θα μεσολαβήσουν μέχρι την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS