ΑρχικήinetTwitter: Blue, Gold και Grey verification ανάλογα με το account

Twitter: Blue, Gold και Grey verification ανάλογα με το account

Ένα νέο σύστημα επαλήθευσης προτείνει ο Elon Musk, που θα περιλαμβάνει Blue, Gold και Grey Verification checks ανάλογα με τον τύπο του Twitter account.

Twitter account verification επαλήθευση

Από τότε που ο Elon Musk ανέλαβε το Twitter, ανακοίνωσε πολλές αλλαγές. Μια από τις πιο σημαντικές είναι το νέο σύστημα επαλήθευσης λογαριασμών. Σύμφωνα με προηγούμενα σχόλια του νέου ιδιοκτήτη της πλατφόρμας, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν για να μπορούν να έχουν έναν επαληθευμένο λογαριασμό. Τώρα, όμως, ο Elon Musk αποκάλυψε και μερικές άλλες αλλαγές που σχετίζονται με την επαλήθευση λογαριασμών στο Twitter.

Ο Μusk είπε ότι η πλατφόρμα κυκλοφορεί τρεις διαφορετικούς τύπους επαλήθευσης: ένα gold verification check για τις εταιρείες, ένα grey check για τις κυβερνήσεις και ένα blue verification check για άτομα, διασημότητες ή μη. Ο Musk είπε επίσης ότι όλοι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα “επικυρωθούν με μη αυτόματο τρόπο” πριν εμφανιστεί το check στο προφίλ.

Δείτε επίσης: Elon Musk Twitter: Σε “ιστορικό υψηλό” οι εγγραφές νέων χρηστών

Σε άλλο tweet, ο Musk είπε ότι οι λογαριασμοί που ανήκουν σε ένα μεμονωμένο άτομο μπορούν να λάβουν ένα δευτερεύον logo που θα δείχνει ότι ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό. Αυτό σημαίνει ότι οι αθλητικές ομάδες θα μπορούσαν να επαληθεύσουν τους αθλητές τους, οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί θα μπορούσαν να επαληθεύσουν τους δημοσιογράφους και ούτω καθεξής. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter είπε επίσης ότι η πλατφόρμα θα λανσάρει το νέο Verification plan αυτή την Παρασκευή.

Στον ένα μήνα του Musk ως Διευθύνων Σύμβουλος, η επαλήθευση λογαριασμών έχει συζητηθεί έντονα. Πρώτον, εμφανίστηκαν αναφορές ότι το Twitter επρόκειτο να χρεώνει 20 $/μήνα για την επαλήθευση. Αργότερα, εμφανίστηκε ο Musk στην πλατφόρμα και είπε ότι πρέπει να υπάρχει μια χρέωση αλλά πρότεινε το ποσό των 8 $/μήνα για το Twitter Blue και το σημάδι επαλήθευσης. Ουσιαστικά, ειπώθηκε ότι όποιος πλήρωνε αυτό το ποσό, θα μπορούσε να λάβει το blue verification badge.

Δείτε επίσης: Twitter: Δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών διατίθενται δωρεάν

Twitter Musk
Twitter: Blue, Gold και Grey verification ανάλογα με το account

Αυτό, ωστόσο, οδήγησε γρήγορα σε πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς που προσπαθούσαν να μιμηθούν επιχειρήσεις, πολιτικούς και τον ίδιο τον Elon Musk . Γι’ αυτό το λόγο ο δισεκατομμυριούχος είπε τώρα ότι θα γίνει μη αυτόματος έλεγχος ταυτότητας επαληθευμένων λογαριασμών, ώστε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα των λογαριασμών που απέκτησαν το μπλε τικ πληρώνοντας τη συνδρομή του Twitter Blue.

Δείτε επίσης: Twitter: Ο Musk θα ξεμπλοκάρει τους χρήστες που είχαν γίνει ban

Elon Musk και Twitter

Το ζήτημα της επαλήθευσης και όλη αυτή η συζήτηση και οι αλλαγές που έχουν γίνει και έχουν απορριφθεί ξανά, δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία αυτή τη στιγμή. Εκατοντάδες εργαζόμενοι απολύθηκαν από την εταιρεία τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ εκατοντάδες άλλοι παραιτήθηκαν μετά το τελεσίγραφο του Musk να δεσμευτούν σε αυτό που αποκαλεί “σκληροπυρηνικό Twitter 2.0“.

Πηγή: www.ign.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS