ΑρχικήGamingSplatoon 3 Version 2.0: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

Splatoon 3 Version 2.0: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

Μας είχε ανακοινώσει η Nintendo ότι θα υπάρξει ένα μεγάλο update όσον αφορά το δημοφιλές παιχνίδι. Χθες ήταν τελικά η ημέρα έκπληξης, αφού κυκλοφόρησε η νέα έκδοση Splatoon 3 Version 2.0 φέρνοντας μαζί του μια νέα ποικιλία από λειτουργείες, loots, πίστες και διάφορα άλλα.

Δείτε επίσης: Joipaw: Νεοσύστατη εταιρεία δημιουργεί videogames για σκύλους

Splatoon 3 Version 2.0: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση
Splatoon 3 Version 2.0: Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση

Ίσως και το πιο σημαντικό από όλα τα update του Version 2.0 είναι η επιστροφή του “X Battle”. Μέσω του συγκεκριμένου mode οι παίχτες που έχουν S+0 και πάνω κατάταξη (rank) θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τη πολυπόθητη “X Power” δύναμη. Οι χρήστες του Splatoon 3 θα διαχωριστούν σε 2 διαφορετικά πρωταθλήματα αναλόγως την γεωγραφική τους τοποθεσία. Η Αμερική και η Ευρώπη θα μοιραστούν το ίδιο “league”. Όταν θα έχουν ανατεθεί οι παίχτες στο ανάλογο league, τότε θα μπορούν να παίξουν τα 3 modes του παιχνιδιού (Splat Zones, Tower Control, Rainmaker). Μέσω αυτών και σε συνδυασμό του win/lose ratio θα παίρνουν οι παίχτες ανάλογο X Power. Όπως είχε πρωτοεμφανιστεί στο Splatoon 2 έτσι και τώρα, το X Battle του Splatoon 3  θα είναι «η μάχη των μαχών», προσελκύοντας τους καλύτερους παίχτες. Τα προηγούμενα ranks θα γίνουν reset σήμερα και έτσι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Άλλο ένα update που φέρνει to Splatoon 3 Version 2.0 είναι στα ranked matches (βαθμολογημένα παιχνίδια) και στο Salmon Run. Οι παίχτες που έχουν κολλήσει να “χρωστάνε” πάρα πολλά, σε περίπτωση σερί ηττών θα έχουν την ευκαιρία 1 φορά στην κάθε σεζόν “πρωταθλήματος” να επαναφέρουν τη κατάταξη τους. Το σύστημα θα σε βάλει μετά πιο χαμηλά και θα είναι πιο εύκολα.
Δείτε επίσης: Τα καλύτερα couch co-op games για να παίξετε με τους φίλους σας

Splatoon 3 Version 2 update
Έτοιμοι για το Big Run

Οι developers του Splatoon 3 έβαλαν και τα “Big Run”  στο Salmon Run. Πρόκειται ουσιαστικά για seasonal events κατά τα οποία οι παίχτες θα ανταμείβονται με ειδικά rewards και special loots.Το πρώτο Big Run θα ξεκινήσει αρχές Δεκέμβρη. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για δράση στη νέα πίστα, το «Marooner’s Bay». Για τους λάτρεις των skins στα παιχνίδια και τους πιστούς συλλέκτες προστέθηκαν 50 καινούργια αντικείμενα στο shop. Από emotes, Splashtags αλλά και καινούργιο εξοπλισμό. Εκτός από όλα αυτά τα κούλ πράγματα που προστεθήκαν, τεράστιο μέρος του update ήταν και η διόρθωση διαφόρων bugs και να φέρουν σε μία ισορροπία κάποια πράγματα που είχαν ξεφύγει στις προηγούμενες εκδόσεις. Μια πιο αναλυτική λίστα με τις αλλαγές που έγιναν στο Splatoon 3 Version 2.0 θα βρείτε στο επίσημο site της Nintendo.

Πηγή πληροφοριών: destructoid.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS