ΑρχικήUpdatesKB5020044 Windows 11: Κυκλοφόρησε και φέρνει 25 βελτιώσεις

KB5020044 Windows 11: Κυκλοφόρησε και φέρνει 25 βελτιώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε το προαιρετικό KB5020044 preview cumulative update Νοεμβρίου, KB5020044, για όλα τα editions των Windows 11, version 22H2. Το νέο update φέρνει 25 διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων για storage limit του OneDrive και διορθώσεων για ένα πρόβλημα που προκαλεί crashes στο File Explorer, κατά το κλείσιμο context menus και menu items.

Windows 11 KB5020044 update

Το KB5020044 preview update αποτελεί μέρος της μηνιαίας ενημέρωσης “C” της Microsoft και δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές των Windows να δοκιμάζουν διορθώσεις που θα κυκλοφορήσουν σε όλους τους χρήστες με το Patch Tuesday του Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης: VPN: Ένδειξη κατάστασης έρχεται στο taskbar των Windows 11

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα preview releases, όπως το KB5020044, δεν αφορούν στην ασφάλεια (όπως το Patch Tuesday) και είναι προαιρετικά.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Windows Update. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Check for Updates“.

Να θυμάστε, είναι μια προαιρετική ενημέρωση των Windows, το οποίο σημαίνει ότι αν θέλετε να την αποκτήσετε, πρέπει να την εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “Download and install”. Το preview update θα εγκατασταθεί αυτόματα μόνο σε εκδόσεις Windows Insider.

Δείτε επίσης: Windows Server updates: Προκαλούν restart και freeze σε domain controllers

Αν θέλετε, είναι δυνατή και η μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση του Windows update KB5020044 από το Microsoft Update Catalog. Πρόκειται για ένα site που παρέχει μια κεντρική τοποθεσία για την προσαρμογή των ενημερώσεων που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης μια επισκόπηση των διαθέσιμων ενημερώσεων και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε. Η λήψη ενημερώσεων από το Microsoft Update Catalog είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Windows 11 KB5020044: Τι νέο υπάρχει;

Το Windows 11 KB5020044 preview update συνοδεύεται από 25 διορθώσεις και βελτιώσεις, με τις πιο σημαντικές να αναφέρονται παρακάτω:

  • Στέλνει ειδοποιήσεις στους συνδρομητές του Microsoft OneDrive σχετικά με το χώρο αποθήκευσης, στη σελίδα Systems στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Οι ειδοποιήσεις αυτές εμφανίζονται όταν πλησιάζετε στο όριο του αποθηκευτικού σας χώρου.
  • Παρέχει την πλήρη ποσότητα του storage capacity όλων των OneDrive subscriptions. Εμφανίζει επίσης το συνολικό αποθηκευτικό χώρο στη σελίδα Accounts στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Το KB5020044 update συνδυάζει το Windows Spotlight με Themes στη σελίδα Personalization. Αυτό κάνει πιο εύκολη την ανακάλυψη και ενεργοποίηση του Windows Spotlight feature.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του File Explorer.
  • Αντιμετωπίζει ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει το Input Method Editor (IME). Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να σταματήσουν να ανταποκρίνονται. Αυτό συμβαίνει κατά τη χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου για την αλλαγή του input mode του IME.
  • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή της απόκρισης ορισμένων εφαρμογών. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το Open File dialog.

Δείτε επίσης: Microsoft Store: Διαθέτει πλέον το υποσύστημα Windows για Linux

Η Microsoft είπε ότι το KB5020044 είναι το τελευταίο preview update του έτους. Δεν θα υπάρξουν άλλες σχετικές ενημερώσεις τον Δεκέμβριο.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS