ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Teams για Android αποκτά την λειτουργία του live transcription

Το Microsoft Teams για Android αποκτά την λειτουργία του live transcription

Η πανδημία προκάλεσε την καθιέρωση πολλών εργαλείων τηλεδιάσκεψης, με τα Zoom, Google Meet και Microsoft Teams να ηγούνται. Το Microsoft Teams είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας μεταξύ των εταιρειών και των σχολείων λόγω της ισχυρής επιρροής του στις αγορές των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης. Το Microsoft Teams φέρνει μια από τις πιο καλές λειτουργίες του, το live transcription – υπάρχει ήδη σε desktop και web – στην εφαρμογή Android.

Δείτε επίσης: Το Premium Microsoft Teams έχει νέα τεχνολογία AI για meetings

Microsoft Teams live transcription
Το Microsoft Teams για Android αποκτά την λειτουργία του live transcription

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι, η μεταγραφή είναι η λήψη ήχου και η μετατροπή του σε κείμενο. Οι εφαρμογές desktop και web της Microsoft Teams διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα από πέρυσι, αλλά η εφαρμογή Android είχε μείνει εκτός μέχρι πρόσφατα. Σύμφωνα με τη Microsoft, η λειτουργία live transcription έρχεται επιτέλους στην εφαρμογή Android (η οποία έχει 100 εκατομμύρια εγκαταστάσεις στο Play Store) προκειμένου να καλύψει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Teams προσφέρει τώρα 30% ταχύτερες συνομιλίες

Η καρτέλα “More actions” κατά τη διάρκεια μιας τρέχουσας σύσκεψης σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε το live transcription για τους ομιλητές. Αυτή η νέα επιλογή είναι διαθέσιμη τόσο για ατομικές όσο και για ομαδικές συνομιλίες. Το transcript θα εμφανιστεί αυτόματα στο meeting chat με τις ετικέτες των ομιλητών, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν μετά τη λήξη της σύσκεψης μέσω της ενότητας “Files” του Microsoft Teams.

Η δυνατότητα του live transcription των όσων λέγονται κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης ή διάλεξης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, ώστε να μην χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις με το χέρι. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε καλύτερα τον ομιλητή.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια με τους συναδέλφους σας

Εκτός από τη νέα λειτουργία, η Microsoft φέρνει και πολλές άλλες βελτιώσεις στο Teams με αυτή τη μεγάλη ενημέρωση, όπως άμεσες δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια κλήσεων, αποστολή με χρονοδιάγραμμα για μηνύματα και βελτιωμένη εμπειρία στο διαδίκτυο.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS