ΑρχικήinetΕπεκτείνεται το πρόγραμμα Netflix Preview Club

Επεκτείνεται το πρόγραμμα Netflix Preview Club

Το NETFLIX έχει ένα secret club το οποίο ονομάζεται Netflix Preview Club – και ο γίγαντας του streaming προφανώς θέλει να το διευρύνει. Μόνο λίγο περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι ανήκουν σε στην επίλεκτη ομάδα που παρακολουθεί ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πριν από την κυκλοφορία τους.

Δειτε επίσης: Netflix: Ένα παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023

Netflix Preview Club

Η ομάδα του Stranger Things χρησιμοποιεί το πρόγραμμα για να λαμβάνει feedback για τα επερχόμενα projects της.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το feedback από την ομάδα των previewers έκανε την (μαύρη) κωμωδία Don’t Look Up λιγότερο σοβαρή. Η επιτυχία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Τζένιφερ Λόρενς έλαβε τέσσερα βραβεία Όσκαρ και μάλιστα έσπασε ένα από τα ρεκόρ του ίδιου του Netflix.

Η εταιρεία ζητά από τους θεατές περισσότερο feedback, ώστε οι κυκλοφορίες της να είναι τέλειες.

Δειτε επίσης: Το Netflix λανσάρει τη λειτουργία Manage Access and Devices

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, το Netflix σχεδιάζει να επεκτείνει τη βάση χρηστών του κατά δεκάδες χιλιάδες το επόμενο έτος. Η ομάδα, Netflix Preview Club, υπάρχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Βέβαια να σημειωθεί ότι η εταιρεία αγωνίζεται να κρατήσει τους συνδρομητές της λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής. Το Netflix έχει ήδη λανσάρει ένα φθηνότερο πακέτο με αντάλλαγμα να παρακολουθεί ορισμένες διαφημίσεις.

Ωστόσο, το Netflix έχει έντονο ανταγωνισμό από άλλες εταιρείες, όπως η Disney+, η Amazon και η Paramount+.

Πως μπορείς να γίνεις μέλος

Ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι μέλος του Netflix Preview Club είπε σε άλλους χρήστες στο Reddit πώς μπόρεσε να γίνει μέλος.

Δεν πληρώνεστε για τη θέση αυτή, αλλά σε αντάλλαγμα πρέπει να υπογράψετε ένα συμφωνητικό NDA, ώστε να μην αποκαλυφθεί τίποτα σε κανέναν άλλον εκτός από το Netflix.

“Παρακολουθείτε πρωτότυπες ταινίες του Netflix πριν κυκλοφορήσουν και απαντάτε σε ερωτήσεις έρευνας σχετικά με αυτές”, δήλωσε ο insider.

Δειτε επίσης: Netflix: Πώς να αποσυνδεθείτε από το account σας στην TV;

“Θα πρέπει επίσης να υπογράψετε μια συμφωνία εμπιστευτικότητας, επειδή αυτά τα βίντεο δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη και βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της επεξεργασίας.”

“Θα έχετε έναν ειδικό λογαριασμό Netflix και σας στέλνουν email όταν προσθέτουν μια νέα ταινία για να την παρακολουθήσετε. Συνήθως πρέπει να παρακολουθήσετε και να δώσετε το review σας μέσα σε μια εβδομάδα.”

Πηγή πληροφοριών: thesun.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS