ΑρχικήinetInstagram down: Χρήστες παραπονούνται για διακοπή λειτουργίας

Instagram down: Χρήστες παραπονούνται για διακοπή λειτουργίας

Για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα, το Instagram δεν λειτουργεί. Οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής κοινής χρήσης φωτογραφιών άρχισαν να διαμαρτύρονται για μια διακοπή λειτουργίας στις 11.10 π.μ. ώρα UK.

Δείτε επίσης: Το συνδεδεμένο Instagram δεν κοινοποιεί στο Facebook; Πώς το φτιάχνετε;

instagram

Αρκετοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Twitter για να διαπιστώσουν αν το πρόβλημα είναι ευρέως διαδεδομένο ή μεμονωμένο. Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν οι χρήστες στο Twitter. Όπως βλέπετε αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με την πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Instagram: Μήπως τελικά έχει έρθει το τέλος της πλατφόρμας;

Μόλις πριν από λίγους μήνες, τον Οκτώβριο, το Ιnstagram ήταν εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος, οι χρήστες ειδοποιήθηκαν λανθασμένα ότι οι λογαριασμοί τους είχαν απενεργοποιηθεί.

Δείτε επίσης: Ιnstagram: Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο προφίλ σας

Το σημερινό πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό – τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή και μπορεί να ήταν μόνο ένα παροδικό πρόβλημα με την υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το #Instagramdown αρχίζει να γίνεται trending στο Twitter όταν η διακοπή επηρεάζει την πλειοψηφία των χρηστών.

Προς το παρόν, αυτό δεν έχει συμβεί, παρόλο που συνεχίζουν να δημοσιεύονται tweets που ρωτούν τι συμβαίνει με το Instagram.

Πηγή πληροφοριών: thesun.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS