ΑρχικήinetΑναφορά: Η χρέωση για το Twitter Blue στο iOS θα είναι $11/μήνα

Αναφορά: Η χρέωση για το Twitter Blue στο iOS θα είναι $11/μήνα

Mια νέα αναφορά από το The Information, λέει ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue δεν είναι ακόμα έτοιμη, αλλά όταν επανέλθει, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν 11 $ το μήνα εάν κάνουν εγγραφή από την εφαρμογή iOS.

Twitter Blue iOS

Σύμφωνα με αυτή την αναφορά, αν κάποιος εγγραφεί στο συνδρομητικό πρόγραμμα από το διαδίκτυο, θα πληρώσει 7 δολάρια το μήνα. Ωστόσο, η εγγραφή στο Twitter Blue από την εφαρμογή iOS, κοστίζει περισσότερο, προκειμένου να αντισταθμιστούν τα τέλη του App Store της Apple.

Όταν το Twitter κυκλοφόρησε το νέο του πρόγραμμα συνδρομής με σήμα επαλήθευσης, στις 9 Νοεμβρίου, χρέωσε τους χρήστες 7,99 $ το μήνα. Εάν το Twitter ήθελε να αντισταθμίσει τις χρεώσεις του App Store, θα έπρεπε να χρεώσει 10,38 $ — αλλά έχει στρογγυλέψει το ποσό στα 11 $, σύμφωνα με την έκθεση του The Information.

Δείτε επίσης: Crypto απάτη στοχεύει νέους followers του Elon Musk στο Twitter

Πρόσφατα, ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, μίλησε εναντίον της Apple για τις χρεώσεις και για την παύση των διαφημίσεων στο Twitter. Κατηγόρησε επίσης τον τεχνολογικό γίγαντα ότι σχεδιάζει να “αφαιρέσει το Twitter από το App Store του“. Ωστόσο, αργότερα συνάντησε τον Tim Cook και ξεναγήθηκε στο campus της Apple στο Cupertino, και οι σχέσεις τους φαίνεται να εξομαλύνθηκαν.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο Musk ενημέρωσε το κοινό ότι ο Tim Cook δεν σκοπεύει τελικά να αφαιρέσει την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων από το App Store. Επιπλέον, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις διαφημίσεις.

“Ευχαριστώ τον Tim Cook για την βόλτα στο πανέμορφα γραφεία της Apple”, έγραψε ο Musk.

Και σε ένα δεύτερο tweet είπε: “Είχαμε μια καλή συζήτηση. Μεταξύ άλλων πράγματων, επιλύσαμε την παρεξήγηση σχετικά με την πιθανότητα το Twitter να αφαιρεθεί από το App Store. Ο Tim ήταν ξεκάθαρος πως η Apple δεν σκεφτόταν ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο“.

Αναφορά: Η χρέωση για το Twitter Blue στο iOS θα είναι $11/μήνα

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter δεν ήταν ποτέ υπέρμαχος των χρεώσεων του App Store της Apple. Τον περασμένο μήνα, τους περιέγραψε ως “μυστικό φόρο” που επιβάλλει η εταιρεία. Και πιο παλιά, τάχθηκε στο πλευρό της Epic στη μάχη της με την Apple και είπε ότι αυτές οι χρεώσεις είναι “ένας de facto παγκόσμιος φόρος στο διαδίκτυο“.

Δείτε επίσης: Elon Musk Twitter: Σε “ιστορικό υψηλό” οι εγγραφές νέων χρηστών

Ωστόσο, όπως και πολλές άλλες (δυσαρεστημένες) εταιρείες, το Twitter θα πρέπει να παίξει σύμφωνα με τους κανόνες του App Store εάν θέλει να προσφέρει το Twitter Blue μέσω iOS.

Άλλες εταιρείες όπως το Spotify χρέωναν στο παρελθόν υψηλότερες τιμές στο iPhone από ό,τι στο web, αλλά αυτό συχνά οδηγεί σε σύγχυση στους καταναλωτές που δεν καταλαβαίνουν γιατί οι τιμές είναι διαφορετικές από συσκευή σε συσκευή.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Σύντομα οι δοκιμές εγκεφαλικού chip σε ανθρώπους

Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Information ενημερώθηκε από άτομα που λένε ότι έχουν ενημερωθεί για τη νέα τιμολόγηση του Twitter Blue, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, συνηθίζει να αλλάζει τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη. Επομένως δεν είναι ακόμη σαφές εάν τα σχέδια θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Πάντως, με την επαναφορά του, το Twitter Blue αναμένεται να περιλαμβάνει διαφορετικά χρώματα στα σήματα επαλήθευσης, ανάλογα με το λογαριασμό (για εταιρείες, κυβερνητικούς λογαριασμούς και ιδιώτες).

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS