ΑρχικήReviewsΤα Xiaomi 13 και 13 Pro παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από το event...

Τα Xiaomi 13 και 13 Pro παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από το event λανσαρίσματος

Τα Xiaomi 13 και 13 Pro παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας! Η ίδια η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσημες εικόνες των συσκευών μαζί με μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες!

Η Xiaomi αποκάλυψε πρόσφατα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα τηλέφωνά της, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών χρώματος και των πακέτων έξυπνης τεχνολογίας “all-in-one” μέσω του Weibo. Με τις λεπτομέρειες που κοινοποιήθηκαν στο λογαριασμό της Xiaomi, έχουμε πλέον μια καλύτερη κατανόηση των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αυτών των τηλεφώνων.

Δείτε επίσης: Τα Xiaomi 12T και 12T Pro θα κυκλοφορήσουν σύντομα;

Παρουσιάστηκε το Xiaomi 13, μια συσκευή που είναι τόσο γοητευτική στο όνομα όσο και στην κατασκευή της. Αν και οι λεπτομέρειες των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αυτού του τηλεφώνου είναι λιγοστές, μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που κοινοποιήθηκαν ότι το πίσω μέρος του έχει κατασκευαστεί με μια εξαιρετική δερμάτινη υφή που περιβάλλει ακόμη και την περιοχή της κάμερας.

Οι πλευρές του τηλεφώνου διαθέτουν γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα και η επίπεδη οθόνη του επιβεβαιώνει τις πρόσφατες διαρροές. Επιπλέον, η διάταξη της τριπλής κάμερας συνδυάζεται με το λογότυπο της Leica, γεγονός που υποδηλώνει πιθανή συνεργασία μεταξύ της γνωστής μάρκας φωτογραφίας και αυτής της συσκευής.

Έχουμε ξαναδεί αυτή τη συνεργασία στο Xiaomi 12s Ultra, το οποίο ήταν επίσης η πρώτη συσκευή που φιλοξένησε τον αισθητήρα 50MP 1″ IMX989 της Sony.

Κοιτάζοντας τις εικόνες του Mi 13 Pro της Xiaomi, φαίνεται ότι μερικές πτυχές διαφέρουν από αυτό που φημολογούνταν αρχικά. Σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές, αυτή η έκδοση φαίνεται να έχει ελαφρώς κυρτές πλευρές και η πλάτη της δεν περιέχει τη συνήθη δερμάτινη υφή.

Κατά την εξέταση αυτών των εικόνων, συναντήσαμε έναν μοναδικό όρο: νανο-μικροκρυσταλλική κεραμική τεχνολογία. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη αυτή η παραλλαγή. Σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για έναν εξαιρετικό τύπο κεραμικού που μπορεί εύκολα να αντέξει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi το 2024 θα κυκλοφορήσει το self-driving αυτοκίνητο της

Το μοντέλο Pro του τηλεφώνου διαθέτει μεταλλική, ασημί λάμψη κατά μήκος των άκρων του, ωστόσο είναι ελαφρώς λεπτότερο λόγω της κυρτής οθόνης. Η ρύθμιση της κάμερας φαίνεται παρόμοια, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές που δεν θα γνωρίζουμε μέχρι την επίσημη παρουσίασή της – οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Xiaomi 13

Για να ολοκληρώσει τη λίστα, η Xiaomi προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο έξυπνης τεχνολογίας. Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, αυτό το “Supreme set” περιλαμβάνει:

  • Xiaomi 13 Pro
  • Watch S2
  • Buds 4
  • Κάτι που μοιάζει με θήκη

Οι τέσσερις ξεχωριστές φιγούρες του σετ διατίθενται σε μία μόνο απόχρωση, το πράσινο, το οποίο μπορεί να είναι αποκλειστικό για τη συγκεκριμένη σειρά. Το αν η συλλογή είναι περιορισμένης έκδοσης ή όχι θα γίνει γνωστό κατά την εκδήλωση παρουσίασής της, ωστόσο είναι πιθανό να εμφανιστούν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi θα κλείσει την υπηρεσία cloud photo backup της

Στο πολυαναμενόμενο event θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00 τοπική ώρα Κίνας, η Xiaomi θα αποκαλύψει όλες τις συναρπαστικές λεπτομέρειες των τελευταίων προϊόντων της. Κρατηθείτε λοιπόν καλά και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από το τι σας περιμένει!

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS