ΑρχικήUpdatesTwitter Blue: Επιστρέφει ανανεωμένο από σήμερα

Twitter Blue: Επιστρέφει ανανεωμένο από σήμερα

Τo Τwitter λανσάρει ξανά τη συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue, από σήμερα, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα χαρακτηριστικά και στο γνωστό σήμα επαλήθευσης.

Twitter Blue σήμα επαλήθευσης

Η εταιρεία ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του Twitter Blue μέσω ενός tweet που δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου. Από τότε που ανέλαβε το Twitter ο Elon Musk, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από το Twitter Blue και τις αλλαγές που ήθελε να φέρει. Είχαν γίνει αναφορές για κυκλοφορία της υπηρεσίας νωρίτερα, αλλά τελικά υπήρξαν καθυστερήσεις. Σύμφωνα με το Mashable, αυτές οι καθυστερήσεις μπορεί να σχετίζονται με την προσπάθεια της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να βρει τρόπους για να αποφύγει το τέλος 30% του App Store της Apple (ένα τέλος που θέτει το κατάστημα εφαρμογών για αγορές εντός εφαρμογής). Για να αντισταθμίσει αυτό το τέλος, το Twitter χρεώνει την υπηρεσία Twitter Blue 8 $ το μήνα στο web και 11 $ μέσω της εφαρμογής του για iPhone.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Το Τwitter θα σας ενημερώνει αν το account σας γίνει shadowban

Πρόσφατα, ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, μίλησε εναντίον της Apple για τις χρεώσεις και για την παύση των διαφημίσεων στο Τwitter. Κατηγόρησε επίσης τον τεχνολογικό γίγαντα ότι σχεδιάζει να “αφαιρέσει το Twitter από το App Store του“. Ωστόσο, αργότερα συνάντησε τον Tim Cook και ξεναγήθηκε στο campus της Apple στο Cupertino, και οι σχέσεις τους φαίνεται να εξομαλύνθηκαν.

Twitter Elon Musk
Twitter Blue: Επιστρέφει ανανεωμένο από σήμερα

Σε μια ανάρτηση στο Τwitter, ο Musk ενημέρωσε το κοινό ότι ο Tim Cook δεν σκοπεύει να αφαιρέσει την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων από το App Store. Επιπλέον, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις διαφημίσεις.

Δείτε επίσης: Τwitter: Έρευνα για παράνομα υπνοδωμάτια στα γραφεία

Με την ανανεωμένη υπηρεσία Twitter Blue, οι χρήστες θα έχουν δυνατότητα να επεξεργάζονται tweets, να ανεβάζουν βίντεο 1080p, θα έχουν πρόσβαση στο reader mode και φυσικά στο πολυπόθητο μπλε σήμα επαλήθευσης. Φυσικά, το Twitter θα ελέγχει λογαριασμούς προτού τους παραχωρήσει το σήμα επαλήθευσης και θα αφαιρεί το μπλε σημάδι και θα επανεξετάζει τα Twitter Blue accounts, κάθε φορά που αλλάζουν handle, όνομα ή φωτογραφία προφίλ. Η ανακοίνωση δεν διευκρίνισε τι κάνει έναν λογαριασμό μη κατάλληλο για μπλε σήμα επαλήθευσης.

Δείτε επίσης: Crypto απάτη στοχεύει νέους followers του Elon Musk στο Τwitter

Μια αλλαγή που έρχεται τώρα με το Twitter Blue, και ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες, είναι ότι η επαλήθευση λογαριασμών θα είναι πλέον λίγο διαφορετική. Ο Μusk είπε ότι η πλατφόρμα κυκλοφορεί τρεις διαφορετικούς τύπους επαλήθευσης: ένα gold verification check για τις εταιρείες, ένα grey check για τις κυβερνήσεις και ένα blue verification check για άτομα, διασημότητες ή μη. Ο Musk είχε πει επίσης τότε ότι όλοι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα “επικυρωθούν με μη αυτόματο τρόπο” πριν εμφανιστεί το check στο προφίλ.

Πηγή: mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS