ΑρχικήinetSamsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

Μπορεί να απέχει αρκετούς μήνες, αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης σειράς Galaxy S23 της Samsung έχουν ήδη ανακοινωθεί! Χάρη στην πιστοποίηση της TENAA, γνωρίζουμε πλέον τα πάντα για το μέγεθος της οθόνης, τον τύπο και την ταχύτητα του επεξεργαστή, τα χαρακτηριστικά της κάμερας και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Ετοιμαστείτε – αυτές οι ισχυρές συσκευές θα φτάσουν σύντομα στα καταστήματα κοντά σας!

Τα πρόσφατα πιστοποιημένα έγγραφα TENAA του Galaxy S23 Ultra (SM-G9180) αποκαλύπτουν μια μεγάλη οθόνη 6,8 ιντσών με εντυπωσιακή ανάλυση QHD+ για εξαιρετική ευκρίνεια: 3.088×1.440 pixels. Αυτή η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη τόσο με δυνατότητα 4G LTE όσο και με δυνατότητα 5G για την κάλυψη όλων των αναγκών συνδεσιμότητας. Για την τροφοδοσία των υπερσύγχρονων χαρακτηριστικών της, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή που αποτελείται από τρεις συστάδες και λειτουργεί με ταχύτητα έως 3,36 GHz – ταχύτερα από την έκδοση AB του Snapdragon 8 Gen 2! Με διαθέσιμες επιλογές σε μεγέθη μνήμης RAM από 8GB/12GB και χωρητικότητες αποθήκευσης που κυμαίνονται από 256GB/512B/1TB , αυτό το τηλέφωνο θα σας αφήσει ικανοποιημένους χωρίς να σας λείπει η απόδοση ή η χωρητικότητα!

Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!
Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

Δείτε επίσης: Η Samsung λανσάρει το Good Lock και σε άλλες χώρες

Το Galaxy S23 Ultra είναι εξοπλισμένο με τέσσερις οπίσθιες κάμερες, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου φακού 200MP, μιας κάμερας ultrawide 12MP, ενός τηλεφακού 3x 10MP και ενός τηλεσκοπίου μεγάλης εμβέλειας 10MP που προσφέρει οπτικό ζουμ έως και 10x. Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα πιστοποίησης, η συσκευή διαθέτει δύο αισθητήρες τηλεφακού 12 MP – αυτό σημαίνει ότι η Samsung πιθανότατα αύξησε την ανάλυση από τα αρχικά 10 megapixel για λόγους αισθητικής και συνοχής.

Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι το κορυφαίο τηλέφωνο της Samsung που πλησιάζει είναι προικισμένο με διάφορους αισθητήρες, όπως Bluetooth, USB, γυροαισθητήρα, αισθητήρα proximity και αισθητήρα φωτός. Επιπλέον, διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Με διαστάσεις 163,4 × 78,1 × 8,9 χιλιοστά και βάρος 233 γραμμάρια, η συσκευή αυτή έρχεται επίσης με μπαταρία 4.855 mAh, η οποία θα διαφημίζεται ως μπαταρία 5.000 mAh!

Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!
Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

Επιπρόσθετα, το Ice Universe δήλωσε ότι η επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S23 θα διαθέτει εγγραφή βίντεο 8K@30fps. Αν και πολλά άλλα τηλέφωνα είχαν βίντεο 30fps σε ανάλυση 4320p, αυτό θα είναι το πρώτο για τη Samsung. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα είναι μεγαλόψυχοι στην παροχή άφθονου χώρου αποθήκευσης δεδομένων, επειδή τα βίντεο 8K καταλαμβάνουν αρκετό χώρο!

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου σε Samsung τηλέφωνο;

Η διαφορά μεταξύ 30 και 24 fps μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά είναι εύκολα αντιληπτή από κοντά. Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης διευκρινίζει μόνο το “S23”, υποδηλώνοντας ότι ολόκληρη η σειρά θα λάβει την αναβάθμιση – γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο εξαιρετικό, δεδομένου ότι ένα τυπικό Galaxy S23 θα είναι σχετικά μικρό.

Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για ένα smartphone με όλα τα χαρακτηριστικά, όπως μια εκτεταμένη οθόνη, ισχυρές κάμερες, επεξεργαστές υψηλής απόδοσης και μακράς διάρκειας μπαταρία, τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε να πάρετε στα χέρια σας το Galaxy S23 Ultra της Samsung, όταν φτάσει στα καταστήματα το 2023!

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS