ΑρχικήUpdatesEve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter

Eve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter

Η Eve Systems κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση firmware, η οποία θα φέρει το Matter στις συσκευές Eve Energy, Door and Window και Motion.

Η Eve Systems, μια εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στον οικιακό αυτοματισμό, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ενημέρωσης firmware Matter για επιλεγμένα προϊόντα. Αυτή η νέα ενημέρωση θα φέρει συμβατότητα μεταξύ του προϊόντος και του Matter, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν τις συσκευές τους με το HomeKit, το Samsung SmartThings, το Amazon Alexa και το Google Home.

Eve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter
Eve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter

Δείτε επίσης: Η πλατφόρμα Samsung SmartThings αποκτά υποστήριξη Matter

Η ενημέρωση Matter είναι προσβάσιμη στο iOS και στο iPadOS 16.2, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της έκδοσης beta. Για να επωφεληθούν από αυτό το νέο χαρακτηριστικό, οι χρήστες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ένα από τα Home Hubs της Apple, όπως το HomePod mini ή το Apple TV 4K δεύτερης/τρίτης γενιάς. Επίσης πρέπει να γίνετε μέλος του προγράμματος Early Access. Η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει πρόσβαση σε δοκιμαστικό για την ενημέρωση Matter. Οι πελάτες της Eve που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Beta μπορούν να υποβάλουν αίτηση ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου, ενώ άλλοι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου για να μπορέσουν να εγγραφούν.

Η Eve ανακοίνωσε ότι αυτά είναι τα πρώτα προϊόντα με συμβατότητα Matter που διατίθενται στην αγορά. Οι συσκευές Eve που θα ενημερωθούν για να περιλαμβάνουν το Matter θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα με το HomeKit – χωρίς διαφορά στην εμπειρία του χρήστη μέσα στην εφαρμογή Home. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε συσκευή που έχει ενημερωθεί με το Matter δεν μπορεί πλέον να επανέλθει στα πρότυπα του HomeKit.

Eve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter
Eve Systems: Ενημέρωση firmware φέρνει υποστήριξη Matter

Δείτε επίσης: Η Amazon θα παρουσιάζει τα προϊόντα της σε ένα scrollable feed

Με την υποστήριξη Matter, η συσκευή σας θα είναι συμβατή με τα HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa και Google Home. Έχετε όμως κατά νου ότι η Amazon και η Google δεν έχουν ακόμη αναπτύξει την πλήρη υποστήριξή τους. Το Door and Window Eve, το Eve Energy και το Eve Motion μπορούν να αγοραστούν είτε από τον επίσημο ιστότοπο είτε μέσω του Amazon.com!

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS