ΑρχικήinetΤο TikTok δοκιμάζει ένα full screen mode για οριζόντια βίντεο

Το TikTok δοκιμάζει ένα full screen mode για οριζόντια βίντεο

Παρά την εντυπωσιακή επιτυχία του TikTok, το οποίο έφτασε να έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες, δεν σταματά ποτέ να προσπαθεί να γίνει καλύτερο. Το τελευταίο πείραμα της εταιρείας TikTok να εισαγάγει ένα full screen mode για τα οριζόντια βίντεο που προβάλλονται σε κινητά τηλέφωνα είναι ένα ακόμη παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία που ανήκει στην ByteDance παραμένει ανταγωνιστική με το YouTube και άλλες γιγαντιαίες εταιρείες. Δεν είναι περίεργο που αυτή η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να είναι απίστευτα δημοφιλής μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: TikTok “Invisible challenge”: Πώς το εκμεταλλεύονται οι hackers;

Το TikTok δοκιμάζει το full screen mode για οριζόντια βίντεο

Δείτε επίσης: Η Νότια Ντακότα μπλοκάρει το TikTok από κρατικές συσκευές

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι οι χρήστες που θα επιλεγούν για τη δοκιμή θα έχουν ένα κουμπί σε τετράγωνα ή ορθογώνια βίντεο στο feed τους. Με το πάτημα αυτού του κουμπιού, το βίντεο επεκτείνεται οριζόντια και καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη σας. Το TikTok φημίζεται για τα μικρά, κάθετα βίντεο, αλλά οι δημιουργοί πρέπει να τοποθετούν μηνύματα “γυρίστε το τηλέφωνό σας” στην αρχή των κλιπ που είναι γυρισμένα σε landscape mode. Αν αυτό το χαρακτηριστικό κυκλοφορήσει επίσημα από το TikTok, δεν θα χρειάζεται πλέον να το κάνουν αυτό! Η κυκλοφορία εξαρτάται από το feedback των χρηστών και από περαιτέρω εκτιμήσεις προτού γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως.

TikTok full screen

Δείτε επίσης: Η Indiana μηνύει το TikTok για έκθεση των παιδιών σε ακατάλληλα βίντεο

Όπως είναι φυσικό, αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του TikTok να αποκτήσει κοινό που προτιμά τη δομή του YouTube – νωρίτερα το 2021, η μέγιστη διάρκεια του βίντεο επεκτάθηκε από τρία λεπτά σε εντυπωσιακά δέκα. Επιπλέον από τα μέσα του 2020, τα παιδιά και οι έφηβοι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο TikTok από ό,τι στο YouTube – οπότε οι προσπάθειες της εταιρείας φαίνεται ξεκάθαρα ότι αποδίδουν!

Γιατί το TikTok είναι τόσο δημοφιλές;
Το TikTok έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές λόγω της ευκολίας χρήσης του -είναι γρήγορη και εύκολη η δημιουργία περιεχομένου- και της ικανότητάς του να συνδέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Ενθαρρύνει επίσης τη δημιουργικότητα- πολλοί χρήστες βρίσκουν τη θέση τους στην εφαρμογή δημοσιεύοντας περιεχόμενο με το οποίο είναι παθιασμένοι ή περιεχόμενο που πιστεύουν ότι θα είναι διασκεδαστικό για να το παρακολουθήσουν άλλοι.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS