ΑρχικήReviewsΗ Oppo ανακοίνωσε τα Air Glass 2 και Ohealth H1 Health Monitor

Η Oppo ανακοίνωσε τα Air Glass 2 και Ohealth H1 Health Monitor

Στην εκδήλωση INNO DAY 2022, η OPPO ανακοίνωσε αρκετά νέα προϊόντα που ανήκουν στα λεγόμενα “Smart Initiatives” της εταιρείας που περιλαμβάνουν: την έξυπνη ψυχαγωγία, την έξυπνη παραγωγικότητα, την έξυπνη υγεία και την έξυπνη μάθηση. Μεταξύ των προϊόντων που ανακοινώθηκαν, περιλαμβάνονται το προσαρμοσμένο MariSilicon Y Bluetooth audio SoC, τα assisted reality glasses, OPPO Air Glass 2, και το family health monitor OHealth H1. Εδώ, θα δούμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των OPPO Air Glass 2 και OHealth H1, ώστε να δείτε τι έχουν να προσφέρουν αυτές οι νέες συσκευές.

OPPO Air Glass 2

Air Glass 2

Το OPPO Air Glass 2 είναι η δεύτερη γενιά γυαλιών assisted reality της εταιρείας. Η πρώτη γενιά Air Glass παρουσιάστηκε πέρυσι στην εκδήλωση INNO DAY 2021. Tο πρώτο Air Glass έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό με έναν φακό και εμφανίζει δεδομένα που προέρχονται από ένα τηλέφωνο Oppo με μέση φωτεινότητα 1400 nits. Η εσωτερική πλευρά του πλαισίου περιλαμβάνει ένα μαγνητικό εξάρτημα που επιτρέπει στη συσκευή να στερεωθεί γρήγορα και εύκολα σε ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο γυαλιών. Η συσκευή βοηθά τους χρήστες σε εργασίες όπως η μετάφραση και η πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο. Σε αντίθεση με το αρχικό Air Glass, που απαιτούσε κανονικά γυαλιά για να λειτουργήσει, το Air Glass 2 μπορεί να φορεθεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ένα αυτόνομο ζευγάρι γυαλιά.

Δείτε επίσης: Ποιες οι προδιαγραφές των αναδιπλούμενων τηλεφώνων επόμενης γενιάς της Oppo

Το OPPO Air Glass 2 δεν είναι μόνο κομψό, αλλά και ελαφρύ – ζυγίζει μόνο 38 γραμμάρια. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ιδιαίτερο επειδή διαθέτει τον πρώτο στον κόσμο SRG-diffractive waveguide φακό, που αναπτύχθηκε από την OPPO. Αυτοί οι φακοί είναι ιδανικοί για τους χρήστες που χρειάζονται διόρθωση όρασης και επιτρέπουν περαιτέρω επιλογές προσαρμογής. Δεν ξεχωρίζουν από τα κανονικά γυαλιά. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, τα γυαλιά θα μπορούν να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις, να πραγματοποιούν μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, να παρέχουν πλοήγηση βάσει τοποθεσίας, να μετατρέψουν φωνή σε κείμενο και πολλά άλλα.

Το OPPO Air Glass 2 υποστηρίζει τη διόρθωση της όρασης και προσφέρει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, καθιστώντας το ένα βήμα μπροστά στην “αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής“. Ενώ δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα, ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Oppo OHealth H1

Oppo Ohealth H1

Στην INNO DAY 2022, εκτός από το Air Glass 2, η OPPO παρουσίασε στο κοινό και τη νέα συσκευή παρακολούθησης της υγείας, γνωστή ως OHealth H1. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το πρώτο προϊόν της εταιρείας που εμπίπτει στο έξυπνο healthcare sub-brand της: OHealth. Το καινοτόμο οικογενειακό όργανο παρακολούθησης της υγείας -το OHealth H1- συνδυάζει έξι διαφορετικές λειτουργίες παρακολούθησης δεδομένων υγείας σε μια ενιαία συσκευή. Ο κύριος σκοπός του είναι να βοηθήσει τους χρήστες να φροντίζουν καλύτερα όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και την υγεία της οικογένειάς τους.

Δείτε επίσης: Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση

Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό ιατρικό εξοπλισμό, το OHealth H1 της OPPO διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες και οβάλ σχεδιασμό, κάτι που το καθιστά πολύ κομψό. Ζυγίζει μόλις 95 γραμμάρια. Η OPPO λέει ότι ο σχεδιασμός του διευκολύνει τους χρήστες να παίρνουν το OHealth H1 μαζί τους οπουδήποτε, βοηθώντας τους να ενσωματώνουν τακτικές μετρήσεις υγείας στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, το OHealth H1 σας δίνει αποτελέσματα για έξι διαφορετικά δεδομένα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, ΗΚΓ, του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, του καρδιακού ρυθμού, της ποιότητας του ύπνου και της θερμοκρασίας του σώματος. Με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας και μερικούς από τους καλύτερους αλγόριθμους του κλάδου που συλλέγουν τα δεδομένα, η OPPO εγγυάται ακριβείς μετρήσεις με αυτή τη συσκευή.

Σύμφωνα με την OPPO, οι χρήστες μπορούν να ερμηνεύσουν τα δεδομένα που συλλέγονται από το OHealth H1, με τη βοήθεια μιας συνοδευτικής εφαρμογής. Η εφαρμογή διαθέτει διάγνωση υποβοηθούμενη από AI, καθημερινή διαχείριση υγείας και λειτουργίες τηλεϊατρικής. Οι αλγόριθμοι AI που αναπτύχθηκαν από την OPPO μπορούν ακόμη και να ανιχνεύσουν ανωμαλίες στα ΗΚΓ και στους καρδιοπνευμονικούς ήχους και να βοηθήσουν τους ανθρώπους στη διάγνωση και τη θεραπεία.

Δείτε επίσης: xrOS: Το νέο λειτουργικό σύστημα για το Apple AR/VR Headset

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για οικογένειες με χρόνιες ασθένειες όπως η υπέρταση και η ΧΑΠ. Οι ασθενείς με χρόνιες παθήσεις μπορούν να λαμβάνουν στοχευμένες υπενθυμίσεις όταν έρχεται η ώρα να κάνουν τις μετρήσεις της υγείας τους, διαμορφώνοντας μακροπρόθεσμες συνήθειες παρακολούθησης της υγείας τους. Με την ανάλυση των μακροπρόθεσμων δεδομένων, οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν την κατανόηση της ανάρρωσής τους, να παρακολουθούν τα φάρμακά τους και να προετοιμάζονται καλύτερα για το επόμενο στάδιο της θεραπείας.

Δυστυχώς, η OPPO δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις λεπτομέρειες τιμολόγησης και διαθεσιμότητας του OHealth H1.

Πέρα από τα Oppo Ohealth H1 και Air Glass 2, η εταιρεία παρουσιάζει και άλλα προϊόντα στο πλαίσιο του INNO DAY 2022.

Πηγή: pocketnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS