ΑρχικήinetΣτους δρόμους το Vision ATVR για την πρεμιέρα του Avatar 2

Στους δρόμους το Vision ATVR για την πρεμιέρα του Avatar 2

Η Mercedes-Benz Vision ATVR βγήκε στους δρόμους του Λος Άντζελες για να «παρακολουθήσει» τη παγκόσμια πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας Avatar “The Way of Water” που θα παίξει στις μεγάλες οθόνες την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε από τη Mercedes στο Instagram δείχνει το Vision ATVR να πηγαίνει αργά-αργά κατά μήκος μιας από τις κεντρικές λεωφόρους του Λος Άντζελες συνοδευόμενο από μια εντυπωσιακή μοίρα αστυνομικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Δείτε επίσης: Δυο μυστηριώδη MacBook εμφανίστηκαν στη database της Steam

Mercedes atvr vision avatar

Την ιδέα της Mercedes-Benz Vision ATVR εμπνεύστηκε από το franchise του Avatar και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής ταινιών Avatar, Lightstorm Entertainment. Συνδυάζει βιονικό σχεδιασμό με τεχνολογία αιχμής και το όνομά του, AVTR, ακρώνυμο του (Advanced Vehicle Transformation).

Τριαντατρία βιονικά πτερύγια τοποθετημένα στο πίσω μέρος επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ του οδηγού και του έξω κόσμου, χρησιμοποιώντας φυσικές κινήσεις και ανεπαίσθητες χειρονομίες. Το εσωτερικό είναι γεμάτο με βιώσιμα υλικά όπως το vegan δέρμα Dinamica από ανακυκλώσιμα υλικά και ρατάν.

Ένα πολυ-λειτουργικό στοιχείο ελέγχου στην κεντρική κονσόλα αντικατέστησε το τιμόνι. Όταν οι επιβάτες αγγίζουν το στοιχείο ελέγχου με το χέρι τους, το αυτοκίνητο τους αναγνωρίζει από τον παλμό της καρδιάς τους. Ομοίως, όταν ένας επιβάτης σηκώνει το χέρι του, το έξυπνο σύστημα προβάλλει μια επιλογή μενού στην παλάμη του χεριού του επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορες λειτουργίες.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

Mercedes atvr vision avatar

Από τη παραγωγή του 20th Century Fox στούντιο και στη σκηνοθεσία του James Cameron, το Avatar, η ταινία που ενέπνευσε το εντυπωσιακό και πρωτότυπο αυτοκίνητο, είναι το πιο επιτυχημένο franchise στην ιστορία. Το blockbuster ξεκίνησε το 2009, έχοντας έσοδα ρεκόρ 2,78 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κέρδισε τρία Βραβεία Όσκαρ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully (Jake, Neytiri και τα παιδιά τους) και πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis και Kate Winslet.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mercedes-Benz συνεργάζεται με ένα επιτυχημένο franchise. Ο Γερμανός κατασκευαστής premium συνεργάστηκε επίσης με τις ταινίες Jurassic Park.

Στην πρώτη σειρά, The Lost World: Jurassic Park (1997), έκανε το ντεμπούτο της στην οθόνη η πρώτη γενιά της Mercedes-Benz ML. Αργότερα, η Mercedes-AMG GLE 450 4Matic και η G-Class facelift επέδειξαν τις δυναμικές και εκτός δρόμου ικανότητές τους για να ξεφύγουν από τους αγριεμένους δεινόσαυρους στο Jurassic World (2015).

Πηγή πληροφοριών: autoevolution.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS