ΑρχικήUpdatesΗ Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag

Η Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag

Από τον Νοέμβριο, η Apple έχει κυκλοφορήσει δύο ενημερώσεις υλικολογισμικού για το AirTag χωρίς να αναφέρει λεπτομερώς τις αλλαγές. Ωστόσο, λόγω επίμονων ερωτήσεων από χρήστες, η Apple αποκάλυψε τελικά τι νέο υπάρχει σε αυτές τις τελευταίες ενημερώσεις firmware του AirTag!

Στον ιστότοπο της Apple, ένα πρόσφατο άρθρο υποστήριξης προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά των ενημερώσεων firmware 2.0.24 και 2.0.36 του AirTag – που κυκλοφόρησαν στις 10 Νοεμβρίου! Η έκδοση 2.0.24 επέτρεψε στους χρήστες του iPhone να εντοπίσουν τυχόν άγνωστα AirTags με Precision Finding για πρώτη φορά – αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία δεν επιβραδύνεται σύντομα!

Δείτε επίσης: Οι πρώην σου μπορούν να σε παρακολουθούν με Airtag!

Η Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag
Η Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag

Η Apple ανακοίνωσε αυτή τη λειτουργία νωρίτερα μέσα στο έτος ως έναν τρόπο προστασίας των χρηστών από την παρακολούθηση από τα AirTags. Η λειτουργία Precision Finding του iPhone σας θα σας ειδοποιεί όταν αντιλαμβάνεται μια άγνωστη συσκευή κοντά σας και θα παρέχει ηχητικές ειδοποιήσεις ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε και να απενεργοποιήσετε γρήγορα τη συσκευή.

Η Apple έχει επίσης προσφέρει ενισχυμένες ειδοποιήσεις όταν ένα AirTag που δεν είναι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κινείται μαζί σας. Για να λειτουργήσουν αυτές οι λειτουργίες, το iPhone σας χρειάζεται το τσιπ U1 με τεχνολογία Ultra Wideband και πρέπει να είναι τουλάχιστον 11ης γενιάς ή ανώτερης.

Στις 12 Δεκεμβρίου, η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση υλικολογισμικού 2.0.36 για το AirTag που επιλύει ένα πρόβλημα όπου το ενσωματωμένο accelerometer δεν λειτουργούσε σε ορισμένα πλαίσια – πιθανότατα για να βοηθήσει τα iPhone να ανιχνεύσουν πότε ένα AirTag βρίσκεται σε κίνηση.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί νέο AirTag firmware update

Η Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag
Η Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag

Δυστυχώς, η ενημέρωση του AirTag δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Η Apple δηλώνει ότι η συσκευή θα ενημερώνεται αυτόματα όταν βρίσκεται εντός εμβέλειας ενός iPhone. Επιπλέον, για να προσθέσετε στο μπέρδεμα, οι ενημερώσεις υλικολογισμικού διανέμονται κατά κύματα και μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να τις λάβουν όλοι οι χρήστες ταυτόχρονα. Για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, απλώς μεταβείτε στην τοποθεσία Find My app και κάντε κλικ στο όνομα της συσκευής σας! Αυτό θα σας δείξει τον αριθμό έκδοσης που έχει κάθε μεμονωμένο AirTag, ώστε να ξέρετε αν έχει ενημερωθεί επιτυχώς ή όχι.

Οι πρόσφατες ενημερώσεις υλικολογισμικού για τη συσκευή AirTag της Apple είναι βέβαιο ότι θα είναι ευπρόσδεκτες από πολλούς χρήστες που βασίζονται καθημερινά σε αυτό το εύχρηστο σύστημα εντοπισμού αντικειμένων. 

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS