ΑρχικήinetYouTube - Ινδία: Οι χρήστες θα παρακολουθούν βίντεο σε πολλές γλώσσες;

YouTube – Ινδία: Οι χρήστες θα παρακολουθούν βίντεο σε πολλές γλώσσες;

Το YouTube είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο παγκοσμίως και η επιτυχία του αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ο ρόλος της Ινδίας σε αυτό το κύμα ανάπτυξης είναι σημαντικός, γεγονός που ώθησε τη Google να προσθέσει νέες λειτουργίες προσαρμοσμένες για τους Ινδούς θεατές στο YouTube.

youtube

Η Google συνεργάζεται με κορυφαίους ινδούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για βελτιωμένη πρόσβαση στις πληροφορίες

Στο ετήσιο συνέδριο της Google για την Ινδία, έγινε μια σημαντική ανακοίνωση – το YouTube διαθέτει πλέον μια δυνατότητα αναζήτησης συγκεκριμένων λέξεων ή φράσεων μέσα σε βίντεο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI). Όταν αυτό το κουμπί βρίσκεται κάτω από τις μακροσκελείς αναζητήσεις βίντεο, κάνοντας κλικ σε αυτό οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε όλα αυτά τα θέματα που εμφανίζονται στο βίντεο. Αυτή η απίστευτη τεχνολογία εξορθολογίζει την πλοήγηση μέσα σε μακροσκελές περιεχόμενο και εξαλείφει τις ώρες που ξοδεύονται για περιήγηση και scroll. Τώρα όλοι μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν με ένα μόνο κλικ!

Η Google έχει πλέον ενεργοποιήσει την αυτόματη μεταγλώττιση των YouTube βίντεο υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία σε διάφορες γλώσσες, χάρη στη νέα συναρπαστική λειτουργία της! Σε συνεργασία με κορυφαίους ινδικούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, η Google χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI/ML για την ταχεία μετάφραση και μεταγραφή αυτών των ιατρικών κλιπ με ένα μόνο κλικ. Οι ειδικοί της υγειονομικής περίθαλψης μπορούν στη συνέχεια να εξετάσουν το τελικό προϊόν χωρίς καμία περαιτέρω προσπάθεια εκ μέρους τους – διευκολύνοντας την πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την υγεία για όσους μιλούν διαφορετικές διαλέκτους!

Η Google συνεργάζεται επίσης στενά με το Apollo Hospitals για να δοκιμάσει μια νέα δυνατότητα που παρέχει ένα μόνο βίντεο με πολλά κομμάτια ήχου σε διαφορετικές γλώσσες. Αυτό θα επιτρέψει στους θεατές να κάνουν εναλλαγή μεταξύ γλωσσών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Courses για YouTube: μια νέα επιλογή δημιουργίας εσόδων για δημιουργούς

Για να βελτιώσει το εκπαιδευτικό ταξίδι των χρηστών της, η Google ανακοίνωσε ένα νέο επαναστατικό πρόγραμμα που ονομάζεται Courses για το YouTube. Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις τους ότι το YouTube είναι ήδη η κορυφαία πλατφόρμα παγκοσμίως για βίντεο μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, η νέα αυτή πρωτοβουλία θα δώσει στους δημιουργούς περιεχομένου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να προσφέρουν στο κοινό τους μια οργανωμένη εμπειρία εκμάθησης. Από το επόμενο έτος, μια επιλεγμένη ομάδα επιλέξιμων δημιουργών θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το τελευταίο πρόγραμμα της Google. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δημιουργοί στο YouTube μπορούν να προωθήσουν τα μαθήματά τους απευθείας στους θεατές τους! Εκτός από την πώληση αυτών των περιζήτητων μαθημάτων, θα μπορούν επίσης να παρέχουν συμπληρωματικό υλικό, όπως έγγραφα, εικόνες, PDF και πολλά άλλα.

Όταν οι θεατές αγοράζουν μαθήματα που προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας, οι δημιουργοί θα αποκομίζουν το 55% των εσόδων, ενώ το YouTube το 45%. Επιπλέον, δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις σε βίντεο που έχουν πληρωθεί από τους ίδιους θεατές.

Η λειρουργία Courses για το YouTube θα κάνει το ντεμπούτο της σε beta κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023, ξεκινώντας από την Ινδία.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS