ΑρχικήHow ToΠώς να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο Firestick με την ένταση της τηλεόρασης

Πώς να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο Firestick με την ένταση της τηλεόρασης

Με το Amazon Fire TV Stick σας συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Firestick για να αυξήσετε και να μειώσετε την ένταση της τηλεόρασής σας. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Fire TV. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Amazon: Προειδοποιεί όλους τους πελάτες της ενόψει των γιορτών

Συνδέστε ένα τηλεχειριστήριο Fire TV στο Έλεγχο έντασης της τηλεόρασής σας

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Fire TV Stick για να διαχειριστείτε την ένταση του ήχου της τηλεόρασής σας, θα πρέπει να διαμορφώσετε την επιλογή διαχείρισης τηλεόρασης, ως εξής.

Δείτε επίσης: Η Amazon Games θα εκδόσει το επόμενο Tomb Raider

Από την αρχική οθόνη του Fire TV Stick, επιλέξτε το εικονίδιο Settings (gear) στην κορυφή.

Fire TV

Στο μενού ρυθμίσεων που ανοίγει, επιλέξτε “Equipment Control.”

Επιλέξτε “Manage Equipment.”

Επιλέξτε “TV” καθώς διαμορφώνετε το τηλεχειριστήριό σας για τηλεόραση.

Επιλέξτε “Change TV.”

Fire TV

Στο μήνυμα προτροπής, επιλέξτε “Change TV.”

Το Fire TV Stick θα προσπαθήσει να προσδιορίσει τη μάρκα της τηλεόρασής σας. Εάν το εμφανιζόμενο όνομα είναι σωστό, επιλέξτε «Ναι». Διαφορετικά, επιλέξτε “Όχι”.

Θα πάμε στο «Όχι».

Εάν επιλέξετε “Όχι”, θα δείτε διάφορους κατασκευαστές τηλεοράσεων στην οθόνη σας. Εδώ, επιλέξτε τον κατασκευαστή της τηλεόρασής σας.

Fire TV

Θα δείτε τώρα ένα μήνυμα που σας ζητά να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας στο τηλεχειριστήριο Fire TV Stick. Πατήστε το κουμπί και δείτε αν η τηλεόρασή σας σβήνει.

Δείτε επίσης: Microsoft, Amazon και Meta εγκαταλείπουν γραφεία σε Ευρώπη-Λονδίνο

Εάν συμβαίνει, περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και πατήστε το ίδιο κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε ξανά την τηλεόραση.

Το Fire TV Stick θα ρωτήσει τώρα εάν πατώντας το κουμπί λειτουργίας απενεργοποιήθηκε η τηλεόρασή σας. Εάν το έκανε, επιλέξτε “Ναι”. Διαφορετικά, επιλέξτε “Όχι”.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, η τηλεόραση σβήνει όταν πατάτε το κουμπί λειτουργίας. Εάν δεν το κάνει, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό τηλεχειριστήριο ή να αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας.

Θα επιλέξουμε «Ναι».

Το Fire TV Stick σας θα ξεκινήσει τώρα να ενημερώνει το τηλεχειριστήριό σας, ώστε να λειτουργεί με την τηλεόρασή σας. Όταν γίνει αυτό, στην ανοιχτή προτροπή, επιλέξτε “OK”.

Fire TV

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε την ένταση της τηλεόρασής σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά Volume Up και Volume Down στο τηλεχειριστήριο του Fire ΤV Stick. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου για να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά την τηλεόραση.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS