ΑρχικήUpdatesΤα νεότερα Apple Watches έχουν βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τα νεότερα Apple Watches έχουν βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τα νεότερα Apple Watches έχουν καλύτερη διάρκεια μπαταρίας
απ’ όσο νομίζαμε!
Τα νέα Apple Watch Series 8, Ultra και SE διαθέτουν μια μικρή αλλά αποτελεσματική αναβάθμιση GPS, η οποία έχει πρόσφατα υποπέσει στην αντίληψη των καταναλωτών. Αυτή η βελτίωση όχι μόνο θα διατηρήσει τη μακροζωία του iPhone σας, αλλά θα διασφαλίσει και μια παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το Apple Watch σας!

Δείτε επίσης: Apple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops

Apple Watches
Τα νεότερα Apple Watches έχουν βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η DC Rainmaker, το blog για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, ανακάλυψε ότι τα νέα ρολόγια Series 8 και SE της Apple βασίζονται αποκλειστικά στο ενσωματωμένο τσιπ GPS για την καταγραφή των προπονήσεων και της απόστασης. Αυτό αποτελεί σαφή βελτίωση σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα που πρέπει να αντλούν ενέργεια από ένα iPhone προκειμένου να διατηρήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παρά την αυξημένη αυτή χρήση ενέργειας, η Apple εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 18 ώρες – καθιστώντας τα Series 8 και SE πολύ καλύτερα από πριν!

Δείτε επίσης: Apple: Θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPhone SE 4;

Αυτή η αλλαγή δεν είναι πραγματικά μια νέα αποκάλυψη – αναφέρθηκε κατά την αποκάλυψη του Apple Watch τον Σεπτέμβριο – αλλά η DC Rainmaker λέει ότι για αυτήν την αλλαγή η Apple δεν είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Τώρα φαίνεται πως ανακαλύφθηκε σε μια υποσημείωση στο κάτω μέρος ενός εγγράφου υποστήριξης σχετικά με τη βαθμονόμηση του Apple Watch για ακρίβεια προπόνησης και δραστηριότητας.

Αυτή η ενημέρωση είναι μια ευλογία για το iPhone σας, καθώς εξοικονομεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι επίσης ενθαρρυντικό να γνωρίζετε ότι η Apple πραγματοποιεί παρασκηνιακές αλλαγές που κάνουν τα προϊόντα της να λειτουργούν ακόμη καλύτερα, χωρίς να είναι ενοχλητικές. Ακόμα κι αν δεν δείτε αμέσως τη διαφορά στο ρολόι σας, αυτή η βελτίωση θα παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του – όπως ακριβώς όταν πρόσθεσαν μια always-on οθόνη με το Series 5, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να έχουν 18 ώρες χρήσης!

Δείτε επίσης: Το app Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε Android smartphone

Το Apple Watch προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα λειτουργιών που κάνουν την συνδεσιμότητα πιο εύκολη από ποτέ, ενώ παράλληλα σας βοηθά να παρακολουθείτε με ευκολία τους στόχους σας για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση χάρη στη σειρά αισθητήρων και δυνατοτήτων παρακολούθησης. Είτε αναζητάτε έναν τρόπο να μένετε συνδεδεμένοι εν κινήσει είτε απλώς θέλετε έναν εύκολο τρόπο παρακολούθησης της προόδου της φυσικής σας κατάστασης, ένα Apple Watch έχει κάτι για όλους!

Πηγή πληροφοριών: macworld.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS