ΑρχικήReviewsOnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

Η OnePlus ήταν πάντα μια μάρκα που διευρύνει τα όρια της καινοτομίας, και το τηλέφωνο OnePlus 11, φαίνεται ότι θα συνεχίσει αυτή την τάση. Με τις προηγμένες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του, το OnePlus 11 θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο προηγμένα smartphones της αγοράς. 

Προηγουμένως είχε υποτεθεί ότι η ναυαρχίδα OnePlus 11 θα γινόταν επίσημη πριν από πέντε ημέρες, ωστόσο τώρα έχει προγραμματιστεί για ντεμπούτο τον Φεβρουάριο. Γνωρίζοντας την OnePlus, μπορούμε να αναμένουμε ότι όλες οι βασικές πληροφορίες θα διαρρεύσουν ή θα αποκαλυφθούν πριν από την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσής της- σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, πολλές από αυτές τις πληροφορίες είναι ήδη δημόσιες!

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του
OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

Η τελευταία πηγή που συμμετέχει στην προεπισκόπηση του OnePlus 11 δεν κάνει ποτέ λάθος όταν πρόκειται για τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές ενός τηλεφώνου – ειδικά για τις κινεζικές κυκλοφορίες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κατασκευαστές συσκευών περνούν από την Tenaa, τον οργανισμό ρυθμιστικής έγκρισης της Κίνας, πριν αρχίσουν να πωλούν το προϊόν στη μεγαλύτερη αγορά smartphones της χώρας τους. Πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη εγγράφων λίγο μετά από μια αξιολόγηση.

  • 6.7-inch AMOLED Οθόνη με 3216 x 1440 pixel resolution (και 120Hz refresh rate)
  • 163.1 x 74.1 x 8.53mm Διαστάσεις
  • Βάρος 205 γραμμάρια
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 τσιπ με 8 CPU πυρήνες clocked μέχρι 3.2GHz
  • Επιλογές 12 και 16GB RAM
  • Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 256 και 512GB
  • Σύστημα κάμερας 50 + 48 + 32MP rear-facing
  • 16MP front-facing Κάμερα
  • 4,870mAh Μπαταρία
  • 5G Συνδεσιμότητα

Παρά το γεγονός ότι η Tenaa δεν αποκαλύπτει ακόμη όλα τα μυστικά του OnePlus 11, άλλες αξιόπιστες πηγές έχουν αποκαλύψει πολλά κομμάτια αυτού του συναρπαστικού παζλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι η μπαταρία του κάτω των 5.000mAh μπορεί να φορτίσει στα εντυπωσιακά 100W

Παρόλο που η χωρητικότητα της μπαταρίας αναφέρεται επίσημα ως 2.435mAh, είναι σαφές ότι αυτή η τιμή αφορά μόνο το ήμισυ της πραγματικής της ικανότητας. Δυστυχώς, το ποσό αυτό αποκλίνει πολύ από το μέγεθος του κελιού των 5.000mAh του OnePlus 10 Pro. Αποτελεί απροσδόκητη απογοήτευση, δεδομένου ότι το OnePlus 11 θα έπρεπε να διαθέτει ίδιες διαστάσεις και ανάλυση οθόνης σε σύγκριση με τον προκάτοχό του – το OnePlus 10 Pro.

Είναι πιθανό η διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεταξύ των συσκευών να είναι ασήμαντη ή και μη αισθητή, ειδικά με το νεότερο, κορυφαίο SoC κάτω από το κάλυμμά τους. Τα συστήματα αυτά δεν είναι μόνο ταχύτερα από εκείνα των προηγούμενων μοντέλων, αλλά φαίνεται να διαθέτουν και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Όσον αφορά το λογισμικό, το OnePlus 11 θα συνοδεύεται σίγουρα με προεγκατεστημένο το Android 13. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν περιζήτητο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και την αναβίωση του αγαπημένου Alert Slider.

Ίσως είναι πρόωρο να προβλέψουμε πώς τα Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra θα συγκριθούν με άλλες ναυαρχίδες κινητών τηλεφώνων Android το 2023. Ωστόσο, παρά την αβεβαιότητα αυτή, έχουμε το προνόμιο να έχουμε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με αυτές τις συσκευές καθώς και το OnePlus 11. Αν εξεταστεί αποκλειστικά από τεχνικής άποψης, είναι απίθανο η συσκευή αιχμής της Samsung να αντιμετωπίσει άμεση αντιπαράθεση με τον ανταγωνιστή της εδώ.

OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του
OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία των OPPO και OnePlus

Χάρη σε όλη τη νέα τεχνολογία Hasselblad και την κολοσσιαία μονάδα κάμερας, αναμένουμε ότι οι φωτογραφικές ικανότητες του OnePlus 11 δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν αυτές ενός Galaxy S23 Ultra με έναν απίστευτο κύριο οπίσθιο φωτογράφο 200MP.

Με το OnePlus 11 και το Galaxy S23 Plus των 6,6 ιντσών να διεκδικούν την προσοχή και τα οικονομικά των ισχυρών χρηστών του Android, οι πελάτες με πιο σφιχτό προϋπολογισμό θα πρέπει να αποφασίσουν προσεκτικά ποια συσκευή είναι η καταλληλότερη γι’ αυτούς.

Δεν είναι σαφές αν το OnePlus 11 θα ξεκινήσει με χαμηλότερο κόστος από το OnePlus 10 Pro. Αυτή η εικασία ενδεχομένως υποστηρίζεται από την έλλειψη του branding “Pro” και ορισμένα χαρακτηριστικά που μειώνουν την τιμή, όπως η μπροστινή κάμερα 16MP. Ωστόσο, μπορεί να διαψευστεί από την απουσία εκδόσεων με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου για την Κίνα.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2023, ο κόσμος θα μπορέσει επιτέλους να πάρει στα χέρια του το OnePlus 11 μαζί με το συνοδευτικό του προϊόν – το πολυαναμενόμενο και αναβαθμισμένο OnePlus Buds Pro 2. Μετά την κυκλοφορία ενός επιτυχημένου αρχικού μοντέλου το 2021, οι καταναλωτές είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν μια ακόμη καλύτερη έκδοση που μπορεί να βοηθήσει στην έναρξη των λανσαρισμάτων των ναυαρχίδων smartphone σε όλο το 2023!

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS