ΑρχικήUpdatesΤο Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count

Το Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count

Το Twitter μόλις κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία View Count στην οποία οι χρήστες μπορούν να δουν τον αριθμό προβολών ενός tweet.

Το Twitter είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής πλατφόρμα για επιχειρήσεις, διασημότητες και παράγοντες επιρροής. Ως εκ τούτου, μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της προβολής και της δέσμευσης. Τώρα, το Twitter έχει κάνει ένα ακόμη βήμα για να παρέχει στις επιχειρήσεις και τους χρήστες μια ακόμη καλύτερη κατανόηση της εμβέλειάς τους, εισάγοντας τα στατιστικά στοιχεία tweet. Αυτή η νέα λειτουργία δίνει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με το πόσοι άνθρωποι έχουν δει τα tweets τους, γεγονός που μπορεί να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πιο στοχευμένο περιεχόμενο για τους οπαδούς τους.

Το Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count
Το Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν νέο τρόπο μέτρησης της επιτυχίας σας στο Twitter – η πλατφόρμα παρουσιάζει μια ενημέρωση που θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πόσοι άνθρωποι βλέπουν τα tweets σας! Αυτή η λειτουργία αντικατοπτρίζει άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το YouTube, το οποίο διαθέτει ήδη ένα σύστημα για την παρακολούθηση της τηλεθέασης βίντεο.

Σε ένα καθηλωτικό tweet, ο Elon Musk ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας View Count για το Twitter, ώστε οι χρήστες να μπορούν πλέον να παρατηρούν πόσο συχνά παρακολουθούνται τα tweets τους. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο με το περιεχόμενο βίντεο – ωστόσο, είναι συγκλονιστικό ότι πάνω από το 90% όλων των οπαδών του Twitter δεν συμμετέχουν σε δημόσιες δραστηριότητες όπως tweeting, like ή reply- ωστόσο διαβάζουν! Τονίζοντας πραγματικά πόσο πιο ενεργό και ζωντανό είναι το Twitter από ό,τι φαίνεται.

Δείτε επίσης: Twitter: Τιμές μετοχών και crypto απευθείας στα search results

Σύμφωνα με τα λόγια του Musk, φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη λειτουργία View Count που εμφανίζει στους χρήστες πόσοι άνθρωποι θα τους προσεγγίσουν στο Twitter. Η σύγκρισή του με το διαδικτυακό βίντεο φαίνεται να μοιάζει με ένα κάλεσμα για δημιουργούς περιεχομένου όπως ο YouTuber MrBeast – ο οποίος μπορεί να είναι ο επόμενος διευθύνων σύμβουλός τους, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Elon. Παρ’ όλα αυτά, για ορισμένους από τους χρήστες, αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις και να τους εμφανίσει το γεγονός ότι λιγότερα άτομα βλέπουν τα tweets τους από ό,τι νόμιζαν αρχικά.

Το Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count
Το Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count

Το Twitter διαθέτει μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη λειτουργία που αποκαλύπτει προηγμένα αναλυτικά στοιχεία πέρα από τα likes, τα retweets και τα quote tweets. Αν επιλέξετε “view Tweet analytics” κάτω από κάτι που δημοσιεύσατε, θα σας παρουσιάσει πώς τα άτομα αλληλεπιδρούσαν με το tweet σας με πολλαπλούς τρόπους, όπως η προβολή του προφίλ σας ή η ανακάλυψη των λεπτομερειών ενός retweet. Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε τις συνολικές εντυπώσεις, οι οποίες ορίζονται ως “Times this Tweet was seen on Twitter”.

Το τι θεωρείται ως view ή προβολή είναι η κάθε φορά που κάποιος βλέπει το tweet σας, είτε εσείς είτε κάποιο άλλο άτομο. Σύμφωνα με το Twitter:

Ανεξάρτητα από το πού βλέπουν οι χρήστες το tweet σας -είτε στην αρχική σελίδα, στα αποτελέσματα αναζήτησης, στα προφίλ ή ενσωματωμένο σε άρθρα- και ακόμη και αν ο θεατής είστε εσείς ο ίδιος, όλοι όσοι βλέπουν το tweet σας μετράνε ως προβολή.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η προβολή ενός tweet στο διαδίκτυο και στη συνέχεια ξανά από το τηλέφωνό σας θα μετρήσει ως δύο διαφορετικές προβολές για την λειτουργία View Count.

Δείτε επίσης: Musk: Θα παραιτηθώ από Twitter CEO όταν βρω αντικαταστάτη

Το αξιοσημείωτο στοιχείο της νέας δυνατότητας προβολής είναι ότι επιτρέπει την προβολή σε όλους, όχι μόνο στον διαχειριστή του λογαριασμού.

Παρόλο που αυτή η λειτουργία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλους, αναπτύσσεται σταδιακά για τους χρήστες iOS και Android. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και η λειτουργικότητα του διαδικτύου. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει ακόμη πρόσβαση στη νέα ενημέρωση, ο Nima Owji – ένας ερευνητής reverse app – έδειξε πώς ακριβώς θα λειτουργήσει η λειτουργία στην πράξη σε tweets που δημοσιεύτηκαν μετά τις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS