ΑρχικήGamingXbox: 3 μελλοντικά παιχνίδια Bethesda θα είναι console exclusive

Xbox: 3 μελλοντικά παιχνίδια Bethesda θα είναι console exclusive

Το Xbox είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τρια από τα επερχόμενα παιχνίδια της Bethesda θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στις πλατφόρμες Xbox και PC.

Δείτε επίσης: H Xbox παραδέχτηκε ότι τα Playstation exclusives είναι καλύτερα

Xbox Bethesda

Στις 22 Δεκεμβρίου, η Microsoft δημοσίευσε μια απάντηση 37 σελίδων στην αγωγή της FTC κατά της προτεινόμενης εξαγοράς της Activision Blizzard. Στην σελίδα έξι του δημοσίως διαθέσιμου εγγράφου, το Xbox δηλώνει ότι τρια επερχόμενα παιχνίδια της Bethesda θα είναι αποκλειστικά για τις πλατφόρμες Xbox και PC.

Στο έγγραφο, παρόλο που τα ονόματα αυτών των τριών διαφορετικών τίτλων παραμένουν κρυφά, καθίσταται σαφές ότι το Xbox έχει αναλάβει την αποκλειστική ιδιοκτησία τους. Το έγγραφο λέει τα εξής: “Το Xbox αναμένει ότι τρεις μελλοντικοί τίτλοι [της Bethesda]… θα είναι αποκλειστικά για το Xbox και τους υπολογιστές”, προσθέτοντας επίσης ότι τα εν λόγω παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να παίζονται “κυρίως μόνοι ή σε μικρές ομάδες”.

Δείτε επίσης: Xbox Vs PlayStation: Η μάχη για τη κυριαρχία συνεχίζεται

Αν και μπορεί να μην είναι σαφές αν το Starfield περιλαμβάνεται στα τρία παιχνίδια που αναπτύσσει η Bethesda, το filing της Microsoft στην FTC θα πρέπει σίγουρα να το περιλαμβάνει. Εξάλλου, η είδηση ότι το Starfield είναι αποκλειστικά για τα συστήματα Xbox και PC είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η Microsoft πρέπει να παραλείψει αυτή τη λεπτομέρεια από το filing της.

Ως εκ τούτου, είναι πιθανό αυτά τα τρία exclusive παιχνίδια για Xbox και PC να μην έχουν κάνει ακόμη γνωστή την παρουσία τους. Ειδικότερα, το Redfall δεν είναι πιθανό να αποτελεί μέρος αυτής της τριάδας, καθώς η αποκλειστικότητά του στα συστήματα Xbox και PC έχει εντοπιστεί εδώ και αρκετό καιρό – ομοίως με το Starfield.

Θα μπορούσε το παιχνίδι Indiana Jones που αναπτύχθηκε από το στούντιο Wolfenstein Machine Games να είναι μία από αυτές τις αποκλειστικότητες. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το παιχνίδι, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε το Xbox ούτε η Bethesda έχουν ανακοινώσει πλατφόρμες γι’ αυτό ακόμα.

Δείτε επίσης: High on Life: Νο.1 παιχνίδι στο Xbox Game Pass

Η Bethesda Softworks LLC είναι ένας αμερικανικός εκδότης και προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών με έδρα το Rockville του Maryland. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Christopher Weaver το 1986 και έχει μακρά ιστορία με τίτλους που έχουν αναγνωριστεί από κριτικούς, όπως οι σειρές The Elder Scrolls και Fallout

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS