ΑρχικήinetΗ Samsung έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει το One UI 5.1

Η Samsung έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει το One UI 5.1

Φαίνεται ότι η Samsung έχει αρχίσει να δοκιμάζει εσωτερικά το One UI 5.1, με την έκδοση firmware S90xEXXU2CVL7 να δοκιμάζεται συγκεκριμένα στη σειρά Galaxy S22. Πιστεύεται ότι αυτό το νέο One UI θα κυκλοφορήσει πρώτα για το επερχόμενο Galaxy S23 πριν τελικά πάρει το δρόμο του για άλλες συσκεύες.

Samsung One UI 5.1

Ο λογαριασμός στο Twitter που ονομάζεται Samsung One UI Software Update ανέφερε πρόσφατα ότι η εταιρεία διεξάγει μια εσωτερική δοκιμή της τελευταίας αναβάθμισης του λογισμικού της, Samsung One UI 5.1, στις τρέχουσες ναυαρχίδες της: Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra. Αυτή η συναρπαστική είδηση δείχνει ότι ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας εργάζεται σκληρά για να φέρει νέα χαρακτηριστικά σε αυτά τα μοντέλα για μια καλύτερη εμπειρία χρήσης!

Δείτε επίσης: Microsoft Intune: Samsung και Google επιλύουν σφάλμα εγγραφής

Έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη έκδοση firmware S90xEXXU2CVL7, η οποία τρέχει αυτή τη στιγμή στους εσωτερικούς servers της Samsung. Το τι επιφυλάσσει στους χρήστες το Android 13 με το One UI 5.1 μένει να το δούμε όταν κυκλοφορήσει επίσημα. Φαίνεται ότι αυτή η νέα ενημέρωση λογισμικού θα κυκλοφορήσει πρώτα στη σειρά Galaxy S23, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές το 2022.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A54 5G: Είναι ένα βήμα πιο κοντά στο λανσάρισμα

Εάν ο κορεατικός ΚΑΕ αποφασίσει να λανσάρει την τελευταία έκδοση του One UI 5 με τη νέα σειρά ναυαρχίδων του πρώτα, τα πράγματα θα γίνουν όπως και στο παρελθόν. Η Samsung άρχισε να κυκλοφορεί το Android 13 skin στην πιο πρόσφατη σειρά Galaxy S22 και τα foldables πριν τελικά το εισάγει σε παλαιότερες συσκευές στη συνέχεια.

Ο ενθουσιασμός έχει αρχίσει να αυξάνεται γύρω από την επικείμενη κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23 της Samsung και πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι το Unpacked 2023 θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο Σαν Φρανσίσκο. Αν οι φήμες είναι αληθινές, το κοινό θα πάρει μια γεύση από τις δυνατότητες της κάμερας 200MP, τον γεμάτο ισχύ επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 SoC, καθώς και τα χαρακτηριστικά δορυφορικής συνδεσιμότητας.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Διέρρευσε το χαρακτηριστικό του χρώμα

Το πιο πρόσφατο One UI 5 της Samsung λέγεται ότι είναι το πιο ρυθμιζόμενο Android skin της, ενσωματώνοντας τη γλώσσα σχεδιασμού Material You της Google και μια πληθώρα ασφαλών χαρακτηριστικών. Το νεότερο λειτουργικό σύστημα έχει δημιουργήσει ένα αξιοσημείωτο προηγούμενο για το τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από τη Samsung τα επόμενα χρόνια και μας αφήνει να αναρωτιόμαστε πού ακριβώς θα μας οδηγήσει αυτό το ταξίδι.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS