ΑρχικήGamingPlayStation Plus Ιανουάριος: Τα δωρεάν παιχνίδια

PlayStation Plus Ιανουάριος: Τα δωρεάν παιχνίδια

Η Sony ανακοίνωσε ότι από τις 2 Ιανουαρίου οι συνδρομητές του PlayStation Plus Essential θα έχουν πρόσβαση σε τρία παιχνίδια δωρεάν: Star Wars Jedi: Fallen Order, το Fallout 76 από την Bethesda Softworks και το Axiom Verge 2, ένα side-scrolling Metroidvania παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2021.

Δείτε επίσης: Ένα playable Prey prototype του 1995 διέρρευσε online

PlayStation Plus δωρεαν παιχνίδια Ιανουάριος

Το Fallen Order δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: πρόκειται για μια περιπέτεια του Star Wars που διαδραματίζεται στον απόηχο του κυνηγιού και της εξόντωσης των Jedi από την Αυτοκρατορία. Παρόλο που είναι γεμάτο δράση και μάχες με φωτόσπαθα, η βαθιά εξερεύνηση και οι γρίφοι του παιχνιδιού θα προσελκύσουν τους παίκτες που αναζητούν πιο εγκεφαλικές προκλήσεις.

Το Fallout 76 είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το PlayStation Plus Essential, επειδή η Bethesda Softworks, ο εκδότης του παιχνιδιού, συνδέεται συνήθως με το Xbox. Ωστόσο, η Microsoft εξαγόρασε την Bethesda λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Fallout 76 το 2018. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι που εκδίδεται από στούντιο της Microsoft, να περιλαμβάνεται στο PlayStation Plus Essential. Πριν από αυτό ήταν το Fallout 4 που προσφέρθηκε στη συλλογή PlayStation Plus για τους χρήστες του PlayStation 5 (το 2020)”.

Η μάχη συνεχίζεται
Η Microsoft και η Sony έχουν ακόμα τις αντιπαραθέσεις τους σχετικά με την προσπάθεια εξαγοράς της Activision από την Microsoft. Στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ και στην Ευρώπη έχει προσφύγει η Sony για να εμποδίσει αυτή την εξαγορά. Ο λόγος είναι πως πιστεύουν ότι με την ιδιοκτησία της Microsoft σε παιχνίδια όπως το Call of Duty και το Diablo θα είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά. Η Microsoft λέει ότι έχει προσφέρει στη Sony μια 10ετή συμφωνία για να διατηρήσει το Call of Duty στο PlayStation. Το Bloomberg ανέφερε επίσης πριν από δύο εβδομάδες ότι η Microsoft προσφέρθηκε να επιτρέψει τη κυκλοφορία του Call of Duty μέσω του δικτύου PlayStation Plus. Η FTC των ΗΠΑ στις 8 Δεκεμβρίου κατέθεσε επίσημα αγωγή για να μπλοκάρει τη συμφωνία ύψους 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία ανακοινώθηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Δείτε επίσης: Xbox: 3 μελλοντικά παιχνίδια Bethesda θα είναι console exclusive

PlayStation Plus δωρεαν παιχνίδια Ιανουάριος

Ο τρίτος τίτλος που είναι διαθέσιμος στους συνδρομητές είναι το Axiom Verge 2, η συνέχεια του Axiom Verge του 2015, το οποίο δημιουργήθηκε κυρίως από έναν προγραμματιστή, τον Thomas Happ, σε διάστημα πέντε ετών. Τον Αύγουστο του 2021, ο Happ εξέδωσε μόνος του την έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 4, ενώ ένα χρόνο αργότερα προστέθηκε και η έκδοση για το PlayStation 5.

Τα Biomutant, Mass Effect Legendary Edition και Divine Knockout θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus δωρεάν μέχρι τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου.

Όσον αφορα τα online παιχνίδια, ισχύει ακόμα η μηνιαία, τρίμηνη ή ετήσια συνδρομή στο Playstation Plus Essential, (γνωστό ώς PlayStation Plus) για να μπορέσει κάποιος να παίξει. Τα κόστη αντίστοιχα είναι: 9,99, 24,99 και 59,99.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS