ΑρχικήinetTwitter down: Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Twitter down: Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Twitter down: Εάν αντιμετωπίσατε πρόβλημα με το Twitter κάποιες ώρες πριν, δεν είστε οι μόνοι. Δεκάδες χιλιάδες χρήστες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο που ανήκει στον Elon Musk.

Twitter down

Σύμφωνα με το Downdetector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας ιστοτόπων σε όλο τον κόσμο, το site του Twitter ήταν κατά διαστήματα απρόσιτο για χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, της Αργεντινής, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Φιλιππίνων, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι όταν προσπαθούσαν να δουν την αρχική σελίδα του Twitter, έβλεπαν ένα μήνυμα που έλεγε: “Κάτι πήγε στραβά, αλλά μην ανησυχείτε – δεν φταίτε εσείς. Ας προσπαθήσουμε ξανά“. Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι έβλεπαν μια κενή σελίδα, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι αποσυνδέονταν από την υπηρεσία χωρίς προφανή λόγο. Πολλοί χρήστες είπαν επίσης ότι δεν μπορούσαν να δουν τις απαντήσεις τους, να απαντήσουν σε tweets ή να ακολουθήσουν trending topics.

Δείτε επίσης: Piers Morgan: Χακαρίστηκε ο λογαριασμός του στο Twitter

Μετά τις χιλιάδες αναφορές, ο Elon Musk απάντησε στους χρήστες που ανέφεραν προβλήματα, γράφοντας στο Twitter “λειτουργεί σε μένα“.

Ώρες αργότερα, σε ένα άλλο tweet, ο Musk είπε ότι η εταιρεία έκανε “σημαντικές αλλαγές στο backend server architecture” για να κάνει το Twitter “γρηγορότερο“.

Το Twitter έδειξε επίσης “rate-exceeding limit” σε ορισμένους χρήστες την Τετάρτη, υποδηλώνοντας ότι οι διακομιστές του δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν τα εισερχόμενα αιτήματα. Το hashtag #TwitterDown έγινε γρήγορα δημοφιλές στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Χάκερ λέει ότι πουλάει τα data 400 εκατ. χρηστών του Twitter

Twitter down

Όπως είπαμε και παραπάνω, η διακοπή επηρέασε πολλούς χρήστες σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Υπηρεσίες web monitoring, συμπεριλαμβανομένων των NetBlocks και DownDetector, επιβεβαίωσαν τη λήψη αναφορών από χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στο site. Οι εκδόσεις του Twitter για iPhone και Android δεν επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τη διακοπή λειτουργίας. Ένα πρόβλημα που αναφέρθηκε είναι ότι η καρτέλα των ειδοποιήσεων δεν ενημερωνόταν. 

Πολλοί χρήστες ανέφεραν επίσης ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο TweetDeck. Το NetBlocks είπε ότι το “ευρέως διαδεδομένο” περιστατικό δεν σχετίζεται με “διακοπές στο διαδίκτυο ή φιλτράρισμα σε επίπεδο χώρας“.

Δείτε επίσης: Το Twitter κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία View Count

Ο λόγος γι’ αυτή τη διακοπή δεν είναι ξεκάθαρος. Θα μπορούσαν να είναι οι αλλαγές που ανέφερε ο Musk. Ωστόσο, πολλοί έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τη σωστή λειτουργία του Twitter από τότε που το ανέλαβε ο Elon Musk. Περίπου μια εβδομάδα μετά την αγορά της πλατφόρμας, ο δισεκατομμυριούχος άρχισε να απολύει έναν τεράστιο αριθμό υπαλλήλων. Πολλοί από αυτούς εργάζονταν για τη συντήρηση της υποδομής της υπηρεσίας. Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι η απουσία των υπαλλήλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στη λειτουργία της πλατφόρμας.

Πηγή: techcrunch.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS