ΑρχικήUpdatesGoogle Home: Νέα controls για τηλεοράσεις συμβατές με Nest Hub

Google Home: Νέα controls για τηλεοράσεις συμβατές με Nest Hub

Η εφαρμογή Google Home υποστηρίζει πλέον νέα στοιχεία ελέγχου των τηλεοράσεων που λειτουργούν με το Nest Hub.

Ορισμένες τηλεοράσεις μπορούν να ελέγχονται από το Nest Hub και η εφαρμογή Home αρχίζει επιτέλους να υποστηρίζει αυτά τα controls αφής.

Τον Αύγουστο, η Google είπε ότι «κυκλοφόρησε επανασχεδιασμένα στοιχεία ελέγχου για δημοφιλείς έξυπνες οικιακές συσκευές στην εφαρμογή Google Home», συμπεριλαμβανομένων των ανεμιστήρων, των καθαριστών αέρα, των ηλεκτρικών σκουπών και των τηλεοράσεων. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν κάποιες πολύ μικρές οπτικές τροποποιήσεις στη σελίδα ελέγχου μιας συσκευής.

Google Home: Νέα controls για τηλεοράσεις συμβατές με Nest Hub
Google Home: Νέα controls για τηλεοράσεις συμβατές με Nest Hub

Δείτε επίσης: Google Slides: Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο σε μια παρουσίαση;

Οι χρήστες που διαθέτουν τηλεοράσεις οι οποίες είναι συμβατές με το Google Assistant/Υποστήριξη Home παρατηρούν τώρα ότι η εφαρμογή Google Home προσφέρει πλήρη controls αφής. Αυτό περιλαμβάνει αύξηση/μείωση έντασης, σίγαση, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, αναπαραγωγή, παύση, κανάλι και λίστα Source.

Είναι το ίδιο πρότυπο με αυτό που χρησιμοποιείται για τα έξυπνα ηχεία non-Cast, με μεγάλο διακόπτη για την ένταση και κουμπιά που φιλοξενούν οτιδήποτε άλλο εκτός από την αναπαραγωγή/παύση.

Αυτά τα στοιχεία ελέγχου μπορεί να ήταν ήδη διαθέσιμα στο Nest Hub, αλλά είναι πλέον διαθέσιμα και στην εφαρμογή Google Home. Αυτό διαφέρει από τις τηλεοράσεις που ενεργοποιούνται με Cast ή το Google/Android TV, οι οποίες αντ’ αυτού εξυπηρετούνται από τα νέα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων της εφαρμογής Google Home.

Σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών στο Reddit, οι αλλαγές είναι ορατές στην εφαρμογή Home έκδοσης 2.62.1.9. Επιπλέον, τα νέα στοιχεία ελέγχου Google Home TV φτάνουν μέσω ενημέρωσης από την πλευρά του server.

Δείτε επίσης: Google Ads: Διανέμουν κακόβουλο λογισμικό

Από σήμερα, υπάρχουν αναφορές από κατόχους τηλεοράσεων LG και Samsung που συμμετέχουν στο επανασχεδιασμένο Home app Preview program. Αυτή η λειτουργία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει ευρέως στην εφαρμογή Home για όλους τους χρήστες. Οπότε εάν τα νέα στοιχεία ελέγχου δεν εμφανίζονται σε εσάς, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσουν σε μαζική κλίμακα.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS